LÖVÖLDÖZTEK A HATVANI TESCONÁL

A Hatvani Tesco parkolójában intéztek egy nézeteltérést, elég durván, később aztán a körforgalomnál folytatódott.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Gázpisztollyal lőttek, vascsővel támadtak, majd egy húsvágó bárd is előkerült.

A Hatvani Rendőrkapitányság súlyos testi sértés, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt folytat nyomozást 3 férfi ellen, akik múlt pénteken a Tesco parkolójában balhéztak, majd később a hídnál.

Eddig nem sokat tudni az esetről, de a nyomozás adatai szerint, az első és a másod rendű gyanúsított együtt támadtak a harmad-rendű gyanúsítottra.

Az első-rendű gyanúsított négy lövést adott le a harmad-rendű gyanúsítottra egy gázpisztollyal, miközben a másod-rendű gyanúsított egy vascsővel támadt szintén a Harmad-rendű gyanúsítottra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De itt még nem volt vége a „nézeteltérésnek”, később ugyanis a hídnál lévő körforgalomban összetalálkoztak. Ekkor került elő a húsvágó bárd, amivel súlyos sérüléseket okoztak.

Sajnos több információ nincs arról, hogy mi történt még a parkolóban. A parkolóban lévő eset után, beültek az autóikba és elhajtottak.

Aztán a vasúti felüljáró hídján lévő körforgalomban ismét összetalálkoztak. Itt aztán az harmad-rendű gyanúsított (akire rálőttek négyszer), és odament az első-rendű gyanúsított autójához (ő lőtt rá), majd kinyitotta az autó ajtaját, és az első-rendű gyanúsított felé csapott vele.

A támadás a férfi bal tenyerét érte, valószínűleg a kezével háríthatta az vágást. A vágás egy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést okozott. Az orvosok szerint az sem kizárt, hogy maradandó sérülései lesznek.

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn mindhárom gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte 30 napra, de a döntéssel szemben mindhárom gyanúsított fellebbezett.

A cikk, a Blikk írása alapján készült. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás