ÁLLÍTÓLAG EZZEL ROBBANTOTTÁK FEL AZ OROSZ GÉPET!

ÁLLÍTÓLAG EZZEL ROBBANTOTTÁK FEL AZ OROSZ GÉPET!
loading...

Az Iszlám Állam közzétett egy képet, amin állítólag az a bomba látható, amivel felrobbantották az Orosz gépet.

[cn-social-icon]

Az orosz gép lezuhanása után, a szervezet rögtön magára vállalta a robbantást, és egy videót is közzé tettek, ami bejárta az internetet.

Később, miután alaposabban megvizsgálták a gépet, és annak maradványait, kiderült hogy tényleg bomba volt a gépen, bár akkor még azt hitték, hogy a csomagok között volt a bomba.

loading...

A napokban viszont kiderült, hogy a bomba nem a csomagok között volt, hanem az utastérben egy szék alatt, és ott is robbantották fel.

Most az Iszlám állam közzétett egy képet, amin állítólag az a bizonyos bomba látható, amivel felrobbantották az Orosz utasszállító repülőgépet.

A képen egy üdítősdoboz van, egy kapcsoló, és egy detonátornak tűnő tárgy. Ebből persze nem lehet megmondani, hogy ez tényleg bomba lehet-e, de valószínűleg szakértők elemezni fogják a képet, és akkor többet tudhatunk meg.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Kelet és nyugat megosztott keresztesei biztonságban hitték magukat a repülőgépeiken, miközben gyáván bombázták a Kalifátus muszlimjait” Ezt írták a képhez, amit közzétettek.

Ezen kívül, még közzé tettek néhány fotót Orosz útlevelekről is, amikről azt állítják, hogy a gépen utazó embereké volt, és ők megszerezték. Ezeknek a képeknek a valódiságát sem sikerült még egyenlőre bizonyítani.

Azt mondták, hogy egy biztonsági rést használtak ki, és így sikerült felcsempészniük a bombát az utasszállítóra.

Nos, ha kiderül hogy ez igaz, ráadásul még hozzátesszük a Párizsi merényletet, és a libanoni robbantást, és még azt is, hogy Németországban is robbantani akartak a napokban, ami meghiúsult. Akkor az nagyon nagy felkészültségre vall, pontosan tudják hogy mit csinálnak, és hogy hogyan hajtsák végre azt amit akarnak.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE:
https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Read previous post:
MERKEL TÖBB LEHETŐSÉGET ADNA A BEVÁNDORLÓKNAK
MERKEL TÖBB LEHETŐSÉGET ADNA A BEVÁNDORLÓKNAK

Angela Merkel álláspontja korábban az volt, hogy a bevándorlóknak lehetőséget kell adni és be kell fogadni őket. [cn-social-icon] Németországban rengetegen...

HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT.
HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT

HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT [cn-social-icon] A hajhullás sajnos egy gyakori probléma, amely mindkét nemet érintheti....

Close