MERKEL TÖBB LEHETŐSÉGET ADNA A BEVÁNDORLÓKNAK

loading...

Angela Merkel álláspontja korábban az volt, hogy a bevándorlóknak lehetőséget kell adni és be kell fogadni őket.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Németországban rengetegen tüntettek a nézetei ellen és hetekig zengett tőle a média.

A legtöbben azt gondolták, hogy a Párizsi események után, Merkel álláspontja is megváltozik, azonban ez nem így lett. Ezzel pedig nemcsak Németországot, de talán egész Európát is veszélyezteti.

A párizsi terrorcselekmények után semmit sem változott Merkel álláspontja a bevándorlással kapcsolatban.

loading...

Szerinte sokkal több, vagy még több lehetőséget kellene adni a bevándorlóknak, és aztán szétszórni őket Európában. Azt mondta, hogy sokkal több lehetőséget kellene teremteni a befogadásukra is, szerinte ezzel korlátozni lehetne a hatalmas menekült hullámot is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azt is hozzátette, hogy erősebbek vagyunk a terrorizmus minden formájánál.

Nos, egyenlőre ez nem így tűnik, de még inkább nem fog így tűnni, ha mindenhova szétszórnánk a menekülteket.

Ugyan az Uniós határok külső védelmét fontosnak tartja, de szerinte az illegálist minél hamarabb legálissá kellene tenni, és igazságosan elosztani a menekülteket egész Európában.

Közben Földi László titkosszolgálati szakértő elmondta, hogy a titkosszolgálatok a "piros lámpát már régóta villogtatták". Merkel kancellárral (és a liberálisokkal ) ellentétben szinte az eddig megszólaló összes szakember az Európát fenyegető egyre komolyabb veszélyre figyelmeztet. A németeknek hamarosan fel kell tenniük a kérdést: ki is ez az Angela merkel, és kiket is képvisel valójában?

Annak ellenére, hogy szinte mindenki az ellenkezője mellett van, ő tartja magát az álláspontjához, és hangoztatja azt, hogy lehetőséget kell adnunk, és szétszórni a menekülteket Európában.

A menekültek szétszórása, önmagában is egy érdekes ötlet, hiszen ennyi embert szétszórni Európában szinte lehetetlen lenne, főleg úgy, hogy ezek az emberek nagy része, nem hajlandó regisztráltatni magát. Így lekövethetetlenek és nem tudjuk, hogy milyen céllal jöttek, és mint kiderült, a Párizsi merényletnél is voltak olyanok akik a menekültekkel jöttek be az országba.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás