VÉGREHAJTOTTÁK AZ ÉV LEGNAGYOBB RABLÁSÁT – VIDEÓ

VÉGREHAJTOTTÁK AZ ÉV LEGNAGYOBB RABLÁSÁT - VIDEÓ

Végrehajtották az év legnagyobb rablását, de van egy kis bökkenő.


[good_old_share]

Valószínűleg nemsokára meg is találják az egyik elkövetőt.
Bár még csak év eleje van, mégis már most elmondható, hogy valószínűleg az év egyik legnagyobb és legmerészebb rablását követték el, azonban egyetlen dologra nem figyeltek oda.

Szilveszter éjszaka három férfi kirabolt egy ékszerboltot. Az akciót nagyon alaposan megtervezték, és jól is kivitelezték, viszont az egyikük arca tisztán látszik.

loading...

Az elkövetők az ékszerrablásnál éppen azt használták ki, hogy valószínűleg senki sem gondolná azt, hogy éppen akkor, és éppen ott rabolnak.

A rablók egy belvárosi ékszerkereskedést raboltak ki, úgy, hogy közben néhány sarokra tőlük nagyjából hétezer rendőr járőrözött a Time Square-en.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Amint éjfélt ütött az óra, megszólaltak a tűzijátékok és a petárdák, a rablók pedig ezt használták ki, és feszítővasakkal és kalapácsokkal nekiestek az üzlet ajtajának.
Amint bejutottak az üzletbe, négy széffel találták szembe magukat, amikből kettőt ki is pakoltak. Úgy gondolják, hogy belső segítséget kaphattak, ugyanis vagy tudták a széfek kódját, vagy valaki nyitva hagyhatta nekik.

A két széfből összesen 6 millió dollárnyi ékszer volt, azaz közel 1,8 milliárd forintnyi.

Ezzel meg is léptek, és azóta is keresi őket a rendőrség.

És itt jön a baki.

Valószínűleg nem lesz nehéz őket megtalálni, ugyanis a profi rablásban volt egy kis hiba. Az egyik férfi ugyanis nem vett fel maszkot, így az arca tisztán látszik, főleg úgy, hogy egyszer még a kamerába is belenézett.
Így már tudják is azt, hogy kit kell keressenek, ezek után pedig valószínűleg ne lesz nehéz megtalálni a társát sem.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások