HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT

HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT.

HAJHULLÁS? 10 NAP ALATT MEGDUPLÁZHATOD A HAJAD – RECEPT

[cn-social-icon]

A hajhullás sajnos egy gyakori probléma, amely mindkét nemet érintheti.

 

Bár a haj folyamatosan megújul, de elsősorban az őszi, és a tavaszi évszakokban erősebb hajvesztést tapasztalhatunk.

Nőknél általában a hormonális változások és stressz hatására is növekedhet a kihullott hajszálak mennyisége, de a hajhullás hátterében még számos tényező állhat. Figyelembe kell venni az öröklődést, a dohányzást, a stresszt, a pajzsmirigy betegségeket, az álmatlanságot, a hormonális változásokat és a vitaminhiányt is.A szakemberek állítják, hogy átlagosan napi 100 elvesztett hajszál még nem ad okot aggodalomra, viszont, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, akkor arra komolyan oda kell figyelni.

Rengeteg kezelés és készítmény létezik, amely –az ígéretek szerint megállítja a hajhullást, sőt, vissza is fordítja azt, de az általános tapasztalatok szerint ezek nagy része valójában hatástalan.

loading...

Többen is állítják, hogy az alábbi recept viszont annyira hatékony, hogy az eddigi tapasztalatok alapján akár már 10 nap elteltével képes megduplázni a haj sűrűségét és mindezt természetes úton.

Korábban már foglalkoztunk ezzel a problémával:

EGYSZERŰ TIPPEK HAJHULLÁS ELLEN. Az lehet, hogy férfiakra jellemzőbb a hajhullás, sajnos manapság egyre több nőt is érinti a probléma. Nos, akár férfi akár nő, ezzel az 5 tippel megpróbálhatod megakadályozni, orvosolni a hajhullást..TOVÁBB >> http://www.netextra.hu/egyszeru-tippek-hajhullas-ellen/

A recept: Hozzávalók:

Édesgyökér, Bojtorjángyökér, Gyermekláncfű gyökér, víz

Elkészítés:Minden gyökérből egy keveset, körülbelül 1-2 cm-es darabot használjunk. A gyökereket tegyük egy turmixgépbe, előtte alaposan mossuk, tisztítsuk meg. Keverjük össze annyi vízzel, hogy krémes állagú masszát kapjunk és kenjük be vele a fejbőrt. Hagyjuk hat 1-2 órán át, ez idő alatt fóliázzuk és törölközővel tekerjük körbe a hajat. Végül bő vízzel alaposan mossuk le. Minden 3. nap alkalmazzuk. Sokan azt állítják, hogy a 10. napon belül észrevehető lesz az eredmény. Fontos, hogy a használatát a 10 nap elteltével csak akkor ismételjük meg, ha feltétlenül kell!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

 

Facebook hozzászólások