EGY ÓRÁN ÁT HALOTTNAK TETTETTE MAGÁT, ÍGY ÉLTE TÚL A LÖVÖLDÖZÉST!

EGY ÓRÁN ÁT HALOTTNAK TETTETTE MAGÁT, ÍGY ÉLTE TÚL A LÖVÖLDÖZÉST
loading...

A terrortámadás  után, egy túlélő mesélt élményeiről.

[cn-social-icon]

A lány a Bataclan klubban az Eagles of Death Metal koncerten volt végig. Szerencsére sikerült túlélnie a lövöldözést.

A lány a barátjával volt a klubban a lövöldözés alatt. a 22 éves Isobel Bowdery túlélte a szörnyű támadást, és később elmesélte a történetét, majd egy képet is felrakott a véres felsőjéről.

A lövöldözés akkor kezdődött, miután az együttes elkezdte játszani a hatodik számát.

loading...

A lány azt mondta, hogy a koncerten nagyon vidám volt a hangulat, mindenki énekelt és táncolt. aztán amikor megjelentek a fegyveresek, és elkezdődtek a lövöldözések, sokan azt hitték, hogy ez is a műsor része.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Persze hamar kiderült, hogy ez a valóság.

Rengeteg embert lőttek le a lány szeme láttára. Azt mondta, hogy a terem úszott a vérben, mindenki sikítozott, és hogy férfiak sírását lehetett hallani, akik a halott barátnőjük testét tartották a karjaikban.

Isobel pedig  lefeküdt a földre és halottnak tettette magát, azt mondta, hogy szörnyű volt, ahogy csak feküdt ott az idegen emberek vérében, és várta hogy egy golyó eltalálja, miközben a rokonaira és a barátaira gondolt.

„Tönkretett jövők, összetört szívű családok: egy pillanat műve. Sokkolva és egyedül feküdtem a földön olyan emberek közt, akik látták szeretteiket mozdulatlanul feküdni, és több mint egy órán át halottnak tettettem magam”

A lány visszatartotta a lélegzetét és próbált nem sírni, és nem mozogni, azt mondta hogy iszonyatosan szerencsésnek érzi magát, hogy túlélte, de sajnos sokan nem élték túl, pedig mindannyian ugyanazért mentek oda, azért hogy jól érezzék magukat.

Végül pedig, így zárta sorait:

„Kegyetlen ez a világ. Sokak élete megváltozott azon az éjszakán, de csak rajtunk múlik, hogy jobb emberek legyünk. Hogy olyan életet éljünk, amiről ezek az ártatlan áldozatok álmodtak, de nem tudták már megvalósítani. Nyugodjatok békében, angyalok! Sosem felejtünk el titeket.”

[cn-social-icon]

Read previous post:
HAMIS OTP-S LEVÉLLEL AKARJÁK ELHALÁSZNI AZ ADATAINKAT!
HAMIS OTP-S LEVÉLLEL AKARJÁK ELHALÁSZNI AZ ADATAINKAT!

Hamis OTP-s levéllel akarják ellopni az adatainkat. [cn-social-icon] Ha ilyen levelet kapsz az „OTP-től” akkor ne kattints rá. Adathalászok egyre...

MAGYARORSZÁG IS A TERRORISTÁK CÉLPONTJAI KÖZÖTT LEHET!
MAGYARORSZÁG IS A TERRORISTÁK CÉLPONTJAI KÖZÖTT LEHET!

Vajon Magyarország is célpont lehet a terroristák számára? [cn-social-icon] Kovács Zoltán szerint igen! Kovács Zoltán az ATV műsorában arról beszélt,...

Close