MEGTÁMADTÁK AZ EURÓPAI UNIÓT – TÖRTÉNELMI PILLANAT!

MEGTÁMADTÁK AZ EURÓPAI UNIÓT – TÖRTÉNELMI PILLANAT!
loading...

MEGTÁMADTÁK AZ EURÓPAI UNIÓT – TÖRTÉNELMI PILLANAT!

[cn-social-icon]

Tény: 2015-09-16-án felfegyverkezett csoportok, előre megfontolt szándékkal, emberi élet kioltására alkalmas eszközökkel, intenzív támadást intéztek szerb oldalról a Horgos–Röszke határszakasznál Magyarország, és a magyar határ ellen, majd néhány támadó erőszakosan, és illegálissan behatolt Magyarország területére.
Mondjuk ki végre: Ezzel a bűncselekménnyel nem „csak” Magyarországot, – mint Európai Uniós tagállamot, de az egész Európai Uniót támadás érte, hisz itt húzódik az Unió schengeni határának egy része.

 

Magyarországnak kötelessége betartani a Schengeni egyezményt, mint ahogy az alább felsorolt országoknak is kötelességük lenne nem csak betartani, hanem részt venni a külső határok közös ellenőrzésében, – így védelmében is.

Az egyezmény tagjai:

  • 1985: Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország
  • 1990: Olaszország
  • 1992: Görögország, Portugália, Spanyolország
  • 1995: Ausztria
  • 1996: Dánia, Finnország, Izland, Norvégia, Svédország
  • 2007: Ciprus, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Magyarország, Málta, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Bulgária, Románia
  • 2008: Svájc
  • 2009: Liechtenstein
  • 2013: Horvátország

Sokan (elsősorban „liberális”) oldalról kritizálták a magyar Rendőrséget a Magyar határ védelme miatti fellépésével kapcsolatban, ezért tisztáznunk kell az alapvető helyzetet. A kritikákat megfogalmazók számára:

Rendvédelem

A magyar rendőrség legfontosabb feladata a közbiztonság fenntartása és a belső rend védelme. Ennek érdekében megelőzi és felderíti a bűncselekményeket, közreműködik a szabálysértések megelőzésében, feltárásában. A nemzetbiztonsági szolgálatok feladata a nyílt és titkos információgyűjtés, valamint az, hogy a bűncselekmények felderítése révén megvédjék a magyar állam függetlenségét.

loading...

Mi a nemzetbiztonsági szolgálatok feladata?

A nemzetbiztonsági szolgálatok alapvető feladata Magyarország függetlenségének és törvényes rendjének védelme, nemzetbiztonsági érdekeinek érvényesítése.Tehát kéretik tudomásul venni: Magyarország nem csak saját határát, nemzetbiztonságát és közbiztonságát védi az ide vonatkozó jogszabályok alapján, hanem az egész Európai Unió egyik fontos határszakaszát is!

Aki mást állít, az nem csak hazudik, hanem az egész Magyar nemzet biztonságát, és az Európai Unió alapvető, jogszabályokra és egyezményekre valamint megállapodásokra épített biztonságát vonja kétségbe!

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz a fenti írással.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A HORGOSI ESEMÉNYEKRŐL!
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A HORGOSI ESEMÉNYEKRŐL

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A HORGOSI ESEMÉNYEKRŐL [cn-social-icon] Friss! A migránsok Horgosnál áttörték a határt. A rendőrség nem akarta őket átengedni a...

SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS – A ZENE GYÓGYÍTÓ HATALMA.
SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS – A ZENE GYÓGYÍTÓ HATALMA

SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS – A ZENE GYÓGYÍTÓ HATALMA Biztos sokszor hallottuk már azt a kifejezést, hogy valakinek a „zene a vérében...

Close