VESZÉLYBEN VANNAK A NYUGDÍJASOK

VESZÉLYBEN VANNAK A NYUGDÍJASOK
loading...

Veszélyben vannak a nyugdíjasok.

[good_old_share]

Éveken belül megszűnhet a nyugdíj.

Már nagyon régóta beszélnek arról, hogy a nyugdíjasok helyzete egyre rosszabb, és hogy ez folyamatosan csak egyre rosszabb lesz.

loading...

Sajnos az az igazság, hogy egyre több az idősebb ember, és egyre kevesebb a fiatal, így természetesen kevesebb az „ellátás” is.

Erről beszélgetett a Tények stábja néhány szakértővel, akik nagyon rossz jövőt jósolnak a nyugdíjasoknak. A mostani negyven év körülieknek például kérdéses, hogy lesz e nyugdíjuk, és ha lesz, akkor mennyi. Egyenlőre azonban nincs megoldás erre a problémára, és lehet hogy nem is lesz.

A szakértők azt mondták, hogy nyugdíjkatasztrófa várható, és hogy emberek tömegei nyomoroghatnak majd, hiszen annyira kevés lesz a nyugdíj, hogy nem tudják majd kifizetni a számláikat belőle. Márpedig ha a számlákra sem jut belőle, akkor hogyan jutna a gyógyszerekre, az élelmiszerekre és a ruházkodásra?

Sajnos az a probléma, hogy egy országban ez megengedhetetlen, és hihetetlen, hogy nincs megoldás a problémára, már a mi kis országunkban már semmi sem meglepő.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Érdemes már korábban elkezdenünk takarékoskodni, hogy maradjon egy kis megtakarításunk a nyugdíjas éveinkre, és ne az legyen a sorsunk, hogy nyugdíjasként éhen halunk egy hideg szobában, vagy éppen az utcán.

Read previous post:
TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL!
TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL

TELEFONÁLJ INGYEN A MOBILODDAL [good_old_share] Ennek az újításnak biztos, hogy nem fognak örülni a mobilszolgáltatók!   A szolgáltatók közötti piaci...

JÚLIUSTÓL RENGETEG TÁMOGATÁSI PÉNZT KAPHATSZ A HÁZADRA
JÚLIUSTÓL RENGETEG TÁMOGATÁSI PÉNZT KAPHATSZ A HÁZADRA

Júliustól rengeteg pénzt adnak a ház felújítására. [good_old_share] A támogatást meg kell pályázni. A legfontosabb kitétele a pályázatnak az, hogy...

Close