VIDEÓ A LEGENDÁS FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYRŐL

VIDEÓ A LEGENDÁS FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYRŐL

Videó készült egy, már legendássá vált földönkívüli lény maradványáról.

[good_old_share]

Sokan eddig kamunak hitték a maradványt, azonban, most videón is megtekinthetjük.

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna a 2007-es Mexicói esetről, amikor egy állítólagos földönkívüli esett egy egérfogó csapdájába.

A hírek arról szóltak, hogy a lény meghalt, a maradványait pedig megtartották. Korábban rengeteget lehetett a lényről, és a hozzá fűződő kutatásokról olvasni, azonban csak egy fénykép volt róla megtalálható.

loading...

Persze a képet sokan kamunak hitték, és azt gondolták, hogy egy kézzel készített kerámia „földönkívüli”-vel verik át az embereket.

Azonban most tudósok ismét megvizsgálták a lényt, és a videón látható, bár már csak egy mumifikálódott test, de mégis ez bizonyítja azt, hogy a történetnek bizony van igazság alapja.

A lény biztos hogy nem patkány, vagy egér, hiszen a felépítése és a csontozata is teljesen más, na meg persze a fogazata is. Sokkal emberszerűbb, azonban nagyon kicsi. A tudósoknak még ma is nagy fejtörést okoz a lény, hiszen a DNS-e semmi ismerthez nem hasonlítható.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Öt szemtanú állítja azt, hogy látták a lényt a csapdában akkor, amikor még élt, és olyan hangokat adott ki, amilyeneket még soha sem hallottak.

A videó elején 3D-s grafikával bemutatják azt, hogy a lény miként eshetett csapdába, azonban a további részében láthatjuk a lény maradványait is.

Tisztelt Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások