15 ÉVE NINCS MAGYARÁZAT, ERRE A FÖLDÖNKÍVÜLI JELENSÉGRE

15 ÉVE NINCS MAGYARÁZAT, ERRE A FÖLDÖNKÍVÜLI JELENSÉGRE

Rengeteg olyan UFO eset van, ami magyarázatra vár, azonban ebben az az érdekes, hogy a NASA készítette a felvételt.

[good_old_share]

A NASA azonban a mai napig nem adott magyarázatot a jelenségre, és úgy tűnik, hogy nem is akar.

Az eset még 2001-ben történt, amikor a NASA egy speciális, kinyitható robotkart tesztelt az űrben.

A tesztelés közben rengeteg felvételt készítettek, és mivel a NASA felvételei általában publikusak, ezért a mai napig megtekinthetőek a képek.

loading...

Természetesen, az UFO vadászok kedvenc időtöltése az, hogy a NASA felvételeit nézik, és furcsa, oda nem illő tárgyakat keresnek rajtuk, ami néha sikerül is.

Az képen először még nem látunk semmit, de ha felnagyítjuk, akkor a képen észrevehetőek az ezüstszínű gömbszerű tárgyak egymás után rendeződve. Az alakzat nem lehet űrszemét, mert ahhoz túl szabályos.

UFO szekértők, és amatőr UFO vadászok azt mondják, hogy ez egy konvoj lehet, de persze biztosra semmit sem lehet állítani, főleg, hogy a NASA nem ad magyarázatot a jelenségre.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

2001 óta már rengetegen megkeresték a NASA-t azzal, hogy adjanak magyarázatot az esetre, azonban a NASA egyszer sem reagált a megkeresésekre.

Kedves Olvasó!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások