ÍGY ISMERHETED FEL A KÖRÜLÖTTED LÉVŐ PSZICHOPATÁKAT

ÍGY ISMERHETED FEL A KÖRÜLÖTTED LÉVŐ PSZICHOPATÁKAT
loading...

Mik azok a jelek, amikből felismerhető egy pszichopata?

[good_old_share]


Vannak olyan jelek, amikből észrevehető, hogy az illetőnek problémái vannak.
loading...

Minden ember környezetében vannak olyan emberek, akik csak megmérgezik őket a természetükkel, és folyamatosan csak fájdalmat okoznak nekik.

Az antiszociális személyiségzavar egészen a nyolcvanas évekig még pszichopátia, manapság már mint szociopátia szerepel a pszichológusok szakzsargonjában. De vajon mivel is jár ez, és hogyan ismerjük fel a pszichopatákat?

Első látásra bájosak és elbűvölőek

Ezek az emberek profik abban, hogy megszerettessék magukat veled. Nagyon jó beszélgető partnerek, és jól érzed magad velük mindig. Kedvesek, odaadóak és elhitetik veled azt, hogy különleges vagy. Persze ezt annyira jól csinálják, hogy el is hiszel nekik mindent, és nagyon gyorsan elkezdesz kötődni hozzájuk.

Imádják a konfliktusokatA pszichopaták egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy negatív gondolatokat ültetnek el mások fejében, amivel bajt okoznak, és aztán szépen végignézik a káoszt, a vitákat, miközben ők maguk ártatlannak vallják magukat, másokat hibáztatnak.

Persze olyan érvekkel jönnek, amik nem igazak, és ha ezt észreveszed, akkor rögtön te leszel a legrosszabb ember a világon. Sosem vallják be, hogy rosszat akarnak okozni.

Nem éreznek bűntudatod és szégyent

Ha az átlagos emberek valami rosszat tesznek, öntudatlanul is bűntudatot éreznek miatta. Azonban ha egy pszichopata valami rosszat tesz, akkor nem bánja. Tudja, hogy olyat tett, amit nem kellene, azonban ez nem érdekli, és egyáltalán nem érez bűntudatot.

Szeretik egymás ellen fordítani az embereket
Mivel imádják a káoszt, így az is természetes, hogy szívesen egymás ellen fordítanak embereket pletykákkal, árulkodással, és hasonló módszerekkel. 

Ezek az emberek folyton maguk mellett akarnak minket tartani erőszakkal, és képesek elvenni tőlünk a barátainkat is, csak hogy mellettük maradjunk. Legtöbbször a barátaink ellen próbálnak fordítani, ezzel is bebiztosítani azt, hogy csak ő maradjon nekünk.

Ezek az emberek persze nem maguktól ilyenek, hanem azért, mert egyszerűen betegek. Kezelésre szorulnak, és segítség kell nekik, azonban ezt egyetlen ember nem tudja helyrehozni. Pláne úgy, hogy ők nem is akarnak megváltozni, hiszen nem érzik magukat betegnek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
15 ÉVE NINCS MAGYARÁZAT, ERRE A FÖLDÖNKÍVÜLI JELENSÉGRE
15 ÉVE NINCS MAGYARÁZAT, ERRE A FÖLDÖNKÍVÜLI JELENSÉGRE

Rengeteg olyan UFO eset van, ami magyarázatra vár, azonban ebben az az érdekes, hogy a NASA készítette a felvételt. [good_old_share]...

VIDEÓ A LEGENDÁS FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYRŐL
VIDEÓ A LEGENDÁS FÖLDÖNKÍVÜLI LÉNYRŐL

Videó készült egy, már legendássá vált földönkívüli lény maradványáról. [good_old_share] Sokan eddig kamunak hitték a maradványt, azonban, most videón is...

Close