A CIVILEK FÉKEZIK MEG A MIGRÁNSÁRADATOT – A POLITIKUSOK CSAK POFÁZNAK

loading...

A CIVILEK FÉKEZIK MEG A MIGRÁNSÁRADATOT – A POLITIKUSOK CSAK POFÁZNAK

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

A politikusok Európa szerte hónapok óta csak szónokolnak, hogy „egyre nagyobb a baj, tényleg kellene már valamit csinálni”. De csak rendkívül kevés ország tesz igazi, radikális lépéseket a határai és saját polgárai védelme érdekében.

Aztán sajnos akadnak olyan politikusok is, akik pedig nyíltan vállalnák (illetve országuk lakosságával vállaltatnák) azokat a veszélyeket, melyeket a muszlim vallás erőszakos integrációjával csempésznének be a keresztény Európába.

Ezek a politikusok úgy tesznek, mintha nem érzékelnék a veszélyt, miközben a valóságban nagyon is tisztában vannak azzal.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ravaszul, a szeretetre és a toleranciára hivatkozva népükre kényszerítenék a sokszor erőszakos hordákat is. Ha finoman akarnánk fogalmazni, akkor azt mondanánk, hogy ezek a politikusok valójában a keresztény Európa ősi ellenségének előretolt helyőrsége. Olyan árulók, akiknek az a feladata, hogy a legfelső szinteken, a törvényhozásba is beépülve gyengítsék a nemzetük ellenálló képességét.

Ezekkel a politikusokkal szemben már csak a józan, előrelátó civilek, és a valóban nemzeti érzelmű szervezetek léphetnek fel hatékonyan.

loading...
Miközben Németország (saját politikusai miatt) már képtelen megfékezni a migránsáradatot, a Pegida helyi csoportja a környékbeli civilekkel karöltve lezárta a határátkelőt.

A szervezet szóvivője elmondta, hogy ez a határzár csak egy főpróba volt, és amennyiben a Német kormány továbbra sem védi meg saját határait és állampolgárait az illegális határátlépőktől, akkor a Pegida a civil polgárokkal együtt lezárja az összes cseh és osztrák határátkelőt.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás