VIDEÓ A CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAKRÓL!

loading...

Magyar filmesek, készítettek egy rövid kisfilmet a családon belüli erőszakról.

[cn-social-icon]

Ezt a videót érdemes megnézned.Rengeteg embert érint a családon belüli erőszak, és nem csak Magyarországon, sajnos az egész világban mindenhol jelen van.

loading...

A legtöbb családban viszont megoldatlan probléma marad, hiszen a bántott felek nem mernek szólni senkinek, mert félnek a következményektől, míg mások leginkább a ragaszkodás miatt tűrik el, hogy bántalmazzák őket.

Ebben az egészben pedig a gyerekek vannak a legnehezebb helyzetben, hiszen ők azok, akik szinte semmit sem képesek tenni a bántalmazás ellen, hiszen még gyengék és törékenyek.

Rengeteg videó van, ami felhívja a családon belüli erőszakra a figyelmet, azonban azért ezt emeljük ki, mert ez egy Magyar kisfilm.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A videót egyébként az a csapat készítette, akik korábban a felelős állattartás témájával is készítettek egy rövidfilmet. Ez volt az a videó, ahol egy gyermek játszotta ez a „kiskutya” szerepét, persze ez csak a videó végén derült ki. A kutyás videót ERRE A LINKRE KATTINTVA MEGNÉZHETIK.

Itt pedig jöjjön a családon belüli erőszakról szóló videó.[cn-social-icon]

Szólj hozzá

Hozzászólás