A 175 KILOMÉTERES KERÍTÉS

A 175 KILOMÉTERES KERÍTÉS.

A 175 KILOMÉTERES KERÍTÉS

Normális ember kerítést húz, emel kertje, birtoka köré.

Mert muszáj!

[cn-social-icon]

Ilyen világban élünk….úgy pár ezer éve már…így talán megvédheti tulajdonát, családját, veteményét, kútját….sorolhatnám. ….mert ez a dolga, kötelességei is…ha normális ember…persze.

A kormány szerdán délután jelentette be, hogy négy méter magas kerítéssel zárja le a teljes, 175 kilométer hosszú szerb-magyar határszakaszt. (mert az dolga a kormánynak, hogy megvédje az általa kormányzott ország, Nemzet földjeit, vizeit, az ott élők életét, nyugalmát, jövőjét.

Az M1 több gazdálkodót és falugazdászt is megszólaltatott, akik arról számoltak be, hogy amerre az illegális határátlépők vonulnak, mindenben kárt tesznek. Voltak, akik azt mondták, eddig segítették a bevándorlókat, de azok már annyi kárt okoztak nekik, hogy elfogyott a türelmük.

Ausztria, Dél-Németország már lezárta a határait…kerítések állnak már, épülnek is sorban az EU sok határán….így nekünk is muszáj! Nincs más lehetőségünk…hogy miért ?

loading...

Mert : Normális ember kerítést húz, emel kertje, birtoka köré.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sajnos. Ilyen világban élünk. Úgy pár ezer éve már…Isten látja lelkem a szívem szakad meg szerencsétlen gyermekek, nők, idősek nyomora, szerencsétlen sorsa miatt….de! Sajnálom….nem tehetünk mást….

Aga, az írástudó

Korábban írtuk: Olaszországban nagy a baj! Több internetes hírportál, köztük a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy az olasz és brit hírszerzés szerint még az idei nyáron akár félmillió ember is megpróbálhat majd eljutni Afrikából Európába. 
A védelmi miniszter kiemelte, hogy az idei évben már több tízezer migráns érkezett Olaszországba, még tavaly 170000.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások