A KUTYA BUKTATTA LE A GYEREKET BÁNTALMAZÓ BÉBISZITTERT!

A KUTYA BUKTATTA LE A GYEREKET BÁNTALMAZÓ BÉBISZITTERT!
loading...

Egy bébiszitter hónapok óta terrorizált és bántalmazott egy kisfiút, persze erről a szülők nem tudtak. Végül aztán a család kutyája buktatta le a bébiszittert, furcsa viselkedésével.

[cn-social-icon]

A család először nem értette hogy mit is akar jelezni a kutya, de gyanús volt a kutya viselkedése, aztán egy idő után rájöttek.

A szülők azt hitték, hogy a kis Finn-t egy megbízható bébiszitter vigyázza, amíg ők nincsenek otthon. Benjamin és Hope Jordan nem is sejtették, hogy a 7 hónapos baba micsoda terrort él át a 21 éves nő mellett.

loading...

Ki tudja meddig bántalmazta volna a kicsit a szívtelen nő, ha a kutya nem leplezi le. A Killian nevű kutyus egy idő után teljesen másképp kezdett el viselkedni, mikor meglátta a dadát, és ez tűnt fel a szülőknek.

Killian előbb csak morogni kezdett, majd később szinte egyre jobban megvadult, és úgy kellett visszatartani, hogy nehogy nekimenjen a nőnek. A kutya egyébként nagyon békés volt és sosem bántott senkit, éppen ezért volt érthetetlen a szülők számára hogy a kutya miért vadult meg.

Mivel nem értették, hogy mi is történik, az apa egy diktafont dugott el a szobában, hogy végre kiderüljön hogy mi is történik amíg nincsenek otthon.

Aztán visszahallgatták, amit a rögzítő felvett. A felvételen hallani lehetett ahogy a nő pofozza a babát, aki egyre hangosabban sír a fájdalomtól.

A szülők rögtön hívták a rendőrséget, akik elvitték a nőt, és azóta már börtönben is van.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Read previous post:
FIGYELEM! ÍGY NYÚLJÁK LE A PIN KÓDODAT AZ ATM-NÉL – VIDEÓ!
FIGYELEM! ÍGY NYÚLJÁK LE A PIN KÓDODAT AZ ATM-NÉL – VIDEÓ!

FIGYELEM! ÍGY NYÚLJÁK LE A PIN KÓDODAT AZ ATM-NÉL – VIDEÓ! [cn-social-icon] A napokban a rendőrség egy közleményt és egy videót tett...

FEGYVERESEK ŐRZIK AZ UTOLSÓ ORRSZARVÚT!
FEGYVERESEK ŐRZIK AZ UTOLSÓ ORRSZARVÚT!

Sajnos odáig jutottunk, hogy az orrvadászok miatt már csak egy hím fehér orrszarvú él, ezért egész nap fegyveresek őrzik és...

Close