A KUTYA BUKTATTA LE A GYEREKET BÁNTALMAZÓ BÉBISZITTERT!

A KUTYA BUKTATTA LE A GYEREKET BÁNTALMAZÓ BÉBISZITTERT!

Egy bébiszitter hónapok óta terrorizált és bántalmazott egy kisfiút, persze erről a szülők nem tudtak. Végül aztán a család kutyája buktatta le a bébiszittert, furcsa viselkedésével.

[cn-social-icon]

A család először nem értette hogy mit is akar jelezni a kutya, de gyanús volt a kutya viselkedése, aztán egy idő után rájöttek.

A szülők azt hitték, hogy a kis Finn-t egy megbízható bébiszitter vigyázza, amíg ők nincsenek otthon. Benjamin és Hope Jordan nem is sejtették, hogy a 7 hónapos baba micsoda terrort él át a 21 éves nő mellett.

Ki tudja meddig bántalmazta volna a kicsit a szívtelen nő, ha a kutya nem leplezi le. A Killian nevű kutyus egy idő után teljesen másképp kezdett el viselkedni, mikor meglátta a dadát, és ez tűnt fel a szülőknek.

loading...

Killian előbb csak morogni kezdett, majd később szinte egyre jobban megvadult, és úgy kellett visszatartani, hogy nehogy nekimenjen a nőnek. A kutya egyébként nagyon békés volt és sosem bántott senkit, éppen ezért volt érthetetlen a szülők számára hogy a kutya miért vadult meg.

Mivel nem értették, hogy mi is történik, az apa egy diktafont dugott el a szobában, hogy végre kiderüljön hogy mi is történik amíg nincsenek otthon.

Aztán visszahallgatták, amit a rögzítő felvett. A felvételen hallani lehetett ahogy a nő pofozza a babát, aki egyre hangosabban sír a fájdalomtól.

A szülők rögtön hívták a rendőrséget, akik elvitték a nőt, és azóta már börtönben is van.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások