A TERMINÁTOR VALÓBAN VISSZATÉRT, ÉS A FRÁSZT HOZTA AZ EMBEREKRE

A TERMINÁTOR VALÓBAN VISSZATÉRT, ÉS A FRÁSZT HOZTA AZ EMBEREKRE.

A TERMINÁTOR VALÓBAN VISSZATÉRT, ÉS A FRÁSZT HOZTA AZ EMBEREKRE

[cn-social-icon]

Visszatérek – hangzott Schwarzenegger emlékezetes ígérete a Terminátor című filmben.

A korábbi ígéretét pedig be is váltotta, mégpedig ott, ahol arra a közönség a legkevésbé sem számíthatott. Mindeközben pedig a frászt hozta a látogatókra.

 

Puszta jótékonyságból Schwarzenegger Madame Tussaud panoptikumában ijesztgette a látogatókat.Természetesen ezt nem saját „örömére” tette, hanem az After-School All-Stars nevű civil szervezet felkérésére, akik a társadalomtól leszakadt fiatalok felzárkóztatására gyűjtenek adományokat.

Az adakozók között pedig egy egészen exkluzív programot sorsolnak ki: a nyertes együtt vehet részt Arnolddal a Terminator: Genisys Los Angeles-i premierjén és az azt követő partin, plusz az oda utat és a négycsillagos szállodai elhelyezést is biztosítják.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A panoptikumi ijesztgetős program után Schwarzie úgy gondolta, hogy részt vesz egy kis utcai kalandban, ahol is szembetalálkozott „önmagával”, egy megélhetési Terminátor formájában J

loading...

A közönségnek tátva maradt a szája, és a videóból jól látszik, hogy a megélhetési terminátor is meglepődött a történteken.

Az alábbi rövid videó is elnyerte a közönség tetszését, bár volt, aki megjegyezte, hogy: ezekből az átverő dolgokból lehet tragédia is.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások