ERŐSZAK GYANÚJA MIATT VETTEK ŐRIZETBE KÉT MENTŐST

ERŐSZAK GYANÚJA MIATT VETTEK ŐRIZETBE KÉT MENTŐST
loading...

Őrizetbe vettek két mentőst erőszak gyanúja miatt.


[good_old_share]

Felháborító történet kezdett el terjedni a napokban, persze nem tudni, hogy mi igaz belőle.
loading...

Több oldalon is megjelent már a mentősökről szóló hír, azonban a legtöbb helyen mást írnak, így nem lehet tudni, hogy valójában mi történt.

Annyit tudni, hogy szexuális erőszak megalapozott gyanújával őrizetbe vettek két mentőst. Írta a Blikk

A hírek szerint november 9-én a Széll Kálmán tér környékére hívta a lány a mentősöket, rosszullét miatt.

Később ez a lány megvádolta őket erőszakkal.

Más oldalakon azt is írták, hogy a mentősök állítólag fogdosták a kábult lányt, és orális szexre akarták kényszeríteni, de persze erről nem tudni, hogy igaz-e hiszen ilyet a rendőrség nem mondott.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A feljelentés napján előállították a két férfit, és eljárást indítottak ellenük nemi erőszak gyanúja miatt.

A HVG azt írta, hogy a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és tudomásuk szerint lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el velük szemben.
A hírek szerint indítványozták az előzetes letartóztatásokat is.

A fér­fiak nem tanúsítottak ellenállást, együttműködtek a rendőrséggel. Az biztos, hogy folyik ellenük az eljárás, azonban az nem derült ki, hogy tényleg történt-e zaklatás.A Blikk úgy tudja, a két embert felfüggesztették az állásából. Az Országos Mentőszolgálat a konkrét esettel kapcsolatban nem adott információt.

"Általánosságban elmondható, hogy amennyiben az Országos Mentőszolgálat dolgozója ellen megalapozott gyanú alapján rendőrségi eljárás indul, az érintettet a munkavégzés alól az eljárás lezárultáig felfüggesztjük. A további munkáltatói lépéseket az eljárás eredménye határozza meg" – idézték Győrfi Pál szóvivőt, aki hozzátette, a mentők külön belső vizsgálatot nem folytatnak az ügyben.
[apss_share]

Read previous post:
HALÁLOS VÍRUS KÖZELÍT MAGYARORSZÁG FELÉ?
HALÁLOS VÍRUS KÖZELÍT MAGYARORSZÁG FELÉ?

Halálos vírus közelít Magyarország felé? [good_old_share] A hírek szerint igen. Állítólag Romániában terjed a kanyaró, ami akár minket is elérhet....

VESZÉLYBEN VANNAK AZ INTERNETEZŐK, EGY VÍRUS JELSZAVAKAT LOP
VESZÉLYBEN VANNAK AZ INTERNETEZŐK, EGY VÍRUS JELSZAVAKAT LOP

Veszélyben vannak az internetezők, egy vírus jelszavakat lop. [good_old_share] A vírus egy bővítménynek álcázza magát. A vírus ellop minden információt,...

Close