ELRABOLTAK EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISLÁNYT, DE GYORSAN LECSAPOTT A TEK – VIDEÓ

ELRABOLTAK EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISLÁNYT, DE GYORSAN LECSAPOTT A TEK - VIDEÓ

Elraboltak egy 2 és fél éves kislányt a saját otthonából.


[good_old_share]

A TEK gyorsan lecsapott az emberrablókra.

Hihetetlen hogy ilyen megtörténhet a világban, és érthetetlen, hogy ki vagy kik képesek elrabolni egy kisgyermeket.
A kislányt a saját otthonából rabolták el, majd megfenyegették az anyát.

loading...

Az  anyát azzal fenyegették, hogy csak akkor kapja vissza a lányát, ha prostituált lesz.

A budapesti férfi november elején jelent meg a nőnél Egerszalókon, aki a korábbi élettársa volt. A férfi az anya beleegyezése nélkül elvitte a két és fél éves kislányt, aki a közös gyermekük volt, majd a hírek szerint azt mondta a nőnek, hogy csak akkor kapja vissza a lányát, ha hajlandó külföldön prostituáltként dolgozni.

Az édesanya november 16.-án értesítette a rendőrséget, akik rögtön el is kezdték a nyomozást. A férfi gyorsan meg is lett, és a Heves megyei nyomozók a Terrorelhárítási Központ közreműködésével már másnap elfogták a férfit Budapesten, az új élettársával együtt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A 39 éves férfit, és a 42 éves nőt az elfogás után előállították a Rendőrkapitányságon és eljárást indítottak ellenük emberrablás elkövetésénak gyanúja miatt.

Valamint 19.-én elrendeltrék mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását.
A kislányt épségben hazaszállították az édesanyjához, és azóta már jobban vannak, bár ezt a sokkot valószínűleg sokáig nem fogják kiheverni, de szerencsére jól végződött az ügy.
[apss_share]

Facebook hozzászólások