INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL – VIDEÓ

INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL - VIDEÓ

Interjú a boros gazdával, és az áldozat édesapjával.


[good_old_share]

Döntött a bíróság.

Valószínűleg már mindenki hallott a boros gazda ügyéről, de akik esetleg még nem hallottak volna róla, azoknak írunk egy rövid összefoglalót, hiszen nem árt tudni az előzményeket a videó előtt.
Egy boros gazdától rendszeresen ellopták a borát, ezért úgy döntött, hogy fagyállót tesz a borba, mivel a tettesek sosem kerültek elő, és úgy gondolta hogy ezzel majd fény derülhet a tettes kilétére, hiszen a tettes majd kórházba kerül.

loading...

Ez így is történt, azonban az egyik bortolvaj meghalt a mérgezés miatt, így a bíróság először 7 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a gazdát. Másodfokon azonban enyhítették a büntetését, így csak 1,5 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Az édesapa nem elégedett az ítélettel, hiszen szerinte a gazdának börtönbe kellett volna vonulnia.

Természetesen az ügyet azért sem értjük, mert a gaza a saját borába tette a fagyállót, amit aztán elloptak tőle. Tehát tolvajok bemásztak hozzá, és a saját tulajdonát ellopták. Igazából ezért a boros gazdát nem lehetne elítélni, hiszen a saját tulajdonával azt tesz amit akar, az pedig nem az ő hibája, hogy a tolvajok bementek hozzá lopni.

Ezzel nagyon sokan egyetértenek, és szidják is az apát.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azonban az apa reakciója is érthető valamilyen szinten, hiszen minden szülőnek hatalmas trauma lehet az, ha elveszíti a gyermekét, és kiderült az is, hogy a gazda a halálos fagyálló mennyiség többszörösét öntötte, tehát az egész ügy olyan, mintha a gazda szándékosan meg akarta volna ölni a tolvajokat.

Természetesen a gazda azt állítja, hogy nem szándékos volt, és tart a bosszútól, az apa pedig úgy gondolja, hogy a gazda szándékosan tette.
Tény és való, hogy a gazda azt tesz a saját tulajdonával amit akar, és az egyáltalán nem az ő hibája, hogy a tolvajok ellopták a borát és megitták. Azonban arról már tehet, hogy a halálos adag többszörösét tette a borba, mintha szándékosan meg akarta volna őket ölni.

Önnek mi a véleménye erről? Írja meg nekünk kommentben.
Facebook hozzászólások