INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL – VIDEÓ

INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL - VIDEÓ
loading...

Interjú a boros gazdával, és az áldozat édesapjával.


[good_old_share]

Döntött a bíróság.

Valószínűleg már mindenki hallott a boros gazda ügyéről, de akik esetleg még nem hallottak volna róla, azoknak írunk egy rövid összefoglalót, hiszen nem árt tudni az előzményeket a videó előtt.

loading...
Egy boros gazdától rendszeresen ellopták a borát, ezért úgy döntött, hogy fagyállót tesz a borba, mivel a tettesek sosem kerültek elő, és úgy gondolta hogy ezzel majd fény derülhet a tettes kilétére, hiszen a tettes majd kórházba kerül.

Ez így is történt, azonban az egyik bortolvaj meghalt a mérgezés miatt, így a bíróság először 7 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a gazdát. Másodfokon azonban enyhítették a büntetését, így csak 1,5 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Az édesapa nem elégedett az ítélettel, hiszen szerinte a gazdának börtönbe kellett volna vonulnia.

Természetesen az ügyet azért sem értjük, mert a gaza a saját borába tette a fagyállót, amit aztán elloptak tőle. Tehát tolvajok bemásztak hozzá, és a saját tulajdonát ellopták. Igazából ezért a boros gazdát nem lehetne elítélni, hiszen a saját tulajdonával azt tesz amit akar, az pedig nem az ő hibája, hogy a tolvajok bementek hozzá lopni.

Ezzel nagyon sokan egyetértenek, és szidják is az apát.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azonban az apa reakciója is érthető valamilyen szinten, hiszen minden szülőnek hatalmas trauma lehet az, ha elveszíti a gyermekét, és kiderült az is, hogy a gazda a halálos fagyálló mennyiség többszörösét öntötte, tehát az egész ügy olyan, mintha a gazda szándékosan meg akarta volna ölni a tolvajokat.

Természetesen a gazda azt állítja, hogy nem szándékos volt, és tart a bosszútól, az apa pedig úgy gondolja, hogy a gazda szándékosan tette.
Tény és való, hogy a gazda azt tesz a saját tulajdonával amit akar, és az egyáltalán nem az ő hibája, hogy a tolvajok ellopták a borát és megitták. Azonban arról már tehet, hogy a halálos adag többszörösét tette a borba, mintha szándékosan meg akarta volna őket ölni.

Önnek mi a véleménye erről? Írja meg nekünk kommentben.
Read previous post:
A LEGNAGYOBB TÉVHITEK A KULLANCSOKRÓL
A LEGNAGYOBB TÉVHITEK A KULLANCSOKRÓL

A legnagyobb tévhitek a kullancsokról. [good_old_share] Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket. A kullancsokkal kapcsolatban rengeteg tévhit él, és sokan úgy...

ÍGY LOPTÁK SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT! EZT OSZD MEG!
ÍGY LOPTÁK SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT! EZT OSZD MEG!

ÍGY LOPTÁK SZÉT AZ ORSZÁGUNKAT! EZT OSZD MEG! [good_old_share] Van egy dokumentumfilm, melyet minden Magyarnak meg kellene nézni.   A...

Close