CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ

CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ!
loading...

CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ


Döbbenetes az emberi felelőtlenség!

 

Addig játszunk a tűzzel, még a végén tényleg komoly baj lesz…
Friss információk szerint Orosz vadászgépek rárepültek egy Amerikai kémrepülőre. Mindez az incidens az Orosz határon történt.

A hírt mind az Orosz, mind pedig az Amerikai illetékesek megerősítették. A közlemények egyértelműek, de mint ahogy az lenni szokott, mindenki a másikra mutogat.

loading...

Az Orosz vadászgép és az Amerikai felderítő repülő szinte súrolta egymást. Hivatalosan 3 méter távolság volt a két gép között.

Az oroszok azt állítják, hogy az Amerikai P-8-as felderítő kémrepülőgép kikapcsolt automatikus azonosító berendezéssel (transzponder) közeledett az orosz határhoz. Az Oroszok ezt észlelték és egy Szu-27 típusú vadászgéppel azonnal rárepültek a közeledő kémgépre. Miután megközelítették az azonosítatlan (és azonosíthatatlan) idegen kémrepülőgépet, már vizuálisan le tudták olvasni annak a regisztrációs számát.

Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Így mindössze néhány méter választotta el a gépeket egymástól. A hivatalos közlemények alapján több alkalommal is megismétlődött a rárepülés, de csak egy alkalommal került az Orosz vadászgép 3 méter közelségbe a kémrepülőhöz. Az Amerikai kémgép ez után egy hirtelen fordulattal eltávolodott az Orosz határtól.

Neked mi a véleményed az esetről?
Read previous post:
INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL - VIDEÓ
INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL – VIDEÓ

Interjú a boros gazdával, és az áldozat édesapjával. Döntött a bíróság. Valószínűleg már mindenki hallott a boros gazda ügyéről, de...

A LEGNAGYOBB TÉVHITEK A KULLANCSOKRÓL
A LEGNAGYOBB TÉVHITEK A KULLANCSOKRÓL

A legnagyobb tévhitek a kullancsokról. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket. A kullancsokkal kapcsolatban rengeteg tévhit él, és sokan úgy próbálják...

Close