A LEGVICCESEBB RENDŐRBAKIK – VIDEÓ

A LEGVICCESEBB RENDŐRBAKIK - VIDEÓ
loading...

A legviccesebb rendőrbakik.


[good_old_share]

Vicces összeállítás rendőrökről.
loading...

Időnként megmutatunk néhány videóösszeállítást, vicces pillanatokról, vagy arról, hogy az emberek ilyen hihetetlen dolgokra képesek rengeteg edzéssel és gyakorlással, vagy éppen baleseteket.

Most ismét hoztunk egy videót, amiben vicces rendőrpillanatokat mutatunk be.

Néha előfordul mindenkivel, hogy egy-egy eltervezett dolog nem úgy sikerül, mint ahogyan azt gondolta, és hatalmas égés lesz belőle.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen ezzel a rendőrök sincsenek másként, és velük is előfordul az, hogy leégetik magukat, hiszen ők is csak emberek.

Természetesen a rendőrbakik is már egy külön kategória, és rengeteg külön rendőrökre fókuszáló baki videókat is összevágnak.

A videót nézve hátradőlhetünk, és megnyugodhatunk, hogy nem csak velünk hétköznapi emberekkel történnek ilyen pofára esések, hanem mindenkivel a világon.
Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is.
Read previous post:
CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ!
CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ

CSAK PERCEKEN MÚLOTT, HOGY KITÖRJÖN A III. VILÁGHÁBORÚ [good_old_share] Döbbenetes az emberi felelőtlenség!   Addig játszunk a tűzzel, még a...

INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL - VIDEÓ
INTERJÚ A BOROS GAZDÁVAL, ÉS AZ ÁLDOZAT ÉDESAPJÁVAL – VIDEÓ

Interjú a boros gazdával, és az áldozat édesapjával. [good_old_share] Döntött a bíróság. Valószínűleg már mindenki hallott a boros gazda ügyéről,...

Close