CHILE KORMÁNYA ELISMERTE, HOGY VALÓBAN UFO VAN A KÉT ÉVES VIDEÓN!

CHILE KORMÁNYA ELISMERTE, HOGY VALÓBAN UFO VAN A KÉT ÉVES VIDEÓN!

Két évvel ezelőtt Chilében egy ufo felvételt készítettek. Az esemény után a vizsgálatot lezárták és Chile kormánya is elismerte, hogy a felvételen valóban ismeretlen eredetű repülőtárgy volt az égen. [cn-social-icon]

„A felvételen nem időjárási jelenség látható, sem nem kísérleti repülő, avagy olyan tárgy, amelyet ember alkotott volna” Mondták a szakértők, akik vizsgálták a felvételt.

A felvételt a collahuasi rézbánya egyik dolgozója készítette. A felvételt csak tavaly juttatta el a CEFAA kutatóihoz. A felvétel azért került ilyen későn a szervezethez, mert a fiatalember azt hitte, hogy ki fogják nevetni és bolondnak fogják nézni.

A felvételt egyedül a főnöke látta aki aztán rábeszélte hogy juttassa el szakértőkhöz.

Később kiderült, hogy a 10 méteres csillogó, ezüstös tárgyat a bányánál többen is látták. Minden szemtanú azt mondta, hogy az UFO semmilyen hangot sem adott. először arra gondoltak hogy egy drón lehet, viszont furcsa volt nekik hogy egyáltalán nem volt hangja.

loading...

„Ez a repülő tárgy biztosan nem volt drón, mert azok mind hangosak” José Lay, a CAFAA nemzetközi igazgatója is azt mondta.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az ott dolgozók felismernék a drónokat hiszen arra gyakran járnak, és mind elmondták hogy a drónoknak jellegzetes hangja van, ennek a tárgynak viszont nem volt.

A kutatók minden lehetséges hivataltól állásfoglalást kértek, amelyeknek eredményét összevetve megállapították, hogy a tárgy UFO volt. Egyedül a hadsereg nem tudott az égi idegen jelenlétéről.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások