EMBEREK, AKIKNEK CSAK EGY HAJSZÁLON MÚLT AZ ÉLETE

EMBEREK, AKIKNEK CSAK EGY HAJSZÁLON MÚLT AZ ÉLETE

Ebben a videóban olyan embereket láthatunk, akik a csodának köszönhetően menekültek meg a haláltól, vagy éppen volt egy megmentőjük, aki jókor volt, jó helyen.

[cn-social-icon]

Hogy ezt csodának hívjuk, vagy szerencsének, esetleg őrangyaloknak az teljesen mindegy.

Csodák pedig vannak! Mindegy hogy hogyan hívjuk, ki ennek, ki annak. A lényeg, hogy ezek az emberek megmenekültek a haláltól. Olyan helyzetekből menekültek meg, amikben 100 emberből, 99-en meghalnának.

Az életben jöhetnek olyan szituációk, amikor nem is sejtenénk, hogy mekkora veszély leselkedik ránk. Nem tudhatjuk, hogy mikor ütnek el, vagy éppen mikor esik ránk valami az égből. Ezek olyan dolgok, amiket általában észre sem veszünk, csak amikor már késő.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Akadnak azonban olyan szerencsés emberek, akik az ilyen eseteket csodával határos módon túlélik, a túlélésük pedig szinte megmagyarázhatatlan.

Ebben a videóban olyan embereket láthatunk, akikre lecsapott a halál, azonban ők túlélték a szerencsének köszönhetően, vagy éppen az utolsó pillanatban, jött egy megmentő.

 

У этих людей очень сильный ангел-хранитель!

Szerző: Маркетиум, 2015. december 11.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások