HÁNYAN ADNAK TÜZET EGY 10 ÉVESNEK? – VIDEÓ

HÁNYAN ADNAK TÜZET EGY 10 ÉVESNEK? - VIDEÓ

Vajon hányan adnak tüzet egy cigarettával mászkáló, 10 éves gyereknek?

[cn-social-icon]

Most kiderül.

Egy érdekes kísérletet végeztek New Yorkban, a kísérlet lényege annyi, hogy egy 10 éves kisgyerek tüzet kér a járókelőktől az utcán.

A film készítői kíváncsiak voltak, hogy hogyan reagálnak az emberek, egy ilyen furcsa szituációra.

loading...

A 10 éves kisfiú egyszerűen csak odasétált az emberekhez, majd megkérdezte, hogy tudnak-e tüzet adni.

Ugyan a járókelők reakciója nem volt meglepő, hiszen mindenki elcsodálkozott azon, hogy egy 10 éves gyerek cigarettával mászkál, de az utána következők már sokkal meglepőbbek.

Az emberek egy része adott a fiúnak tüzet, de nem ez a leg meglepőbb az egészben. Egy páran ugyanis belekötöttek a kisfiúba, és nem túl szép szavakkal küldték el onnan.

Akadt olyan is, aki megpróbálta elkunyerálni a kisfiútól a cigit.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kisfiú legmeghatóbb élménye azonban az volt, amikor egy szakállas férfi elmesélte neki a történetét.

A lényege az volt, hogy a férfi egy daganatos betegség miatt elvesztette a hangját. Elmondta a fiúnak, hogy fiatal kora óta, naponta legalább két doboz cigarettát szívott, és emiatt lett beteg, és ezért vesztette el a hangját, mindezt persze egy gép segítségével mondta el, hiszen nem tudott beszélni.

Majd megígértette a fiúval, hogy nem cigizik többet. Aztán odament hozzá egy stábtag, és elmondta, hogy ez csak egy kísérlet. Aztán a férfi a kamerába is elmesélte a történetét, és felhívta a figyelmet arra, hogy milyen károkat okozhat a dohányzás.

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások