FOSZTOGATÁS LETT A MISKOLCI ÉTELOSZTÁSBÓL, SZOMORÚ HOGY ILYENEK AZ EMBEREK!

loading...

Miskolcon elérkezett a pillanat hogy a szegény gyermekek és családok számára ételt osszanak, ami egy elég nemes cselekedet, hiszen az embereken segíteni mindig jó.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

De persze az emberek egy csoportja ezt is elszabotálta.

A több órán át becsületesen gyermekeikkel sorban álló emberek inkább elmentek a helyszínről, mert nem akarták, hogy összetapossák őket a nagy tömegekbe helyszínre érkezők.

Voltak akik több mint egy órát álltak sorba, de semmi sem jutott nekik mert inkább elmentek a helyszínről. A családok ugyanis féltek, hogy a kezelhetetlen tömeg agyontapossa őket.

loading...

Az emberek egyszerűen mindent megtettek azért, hogy élelmiszerhez jussanak és a tömeg kezelhetetlenné vált.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Voltak, akik a sorból dobálták ki a csomagokat a rokonoknak, így többet is hazavihettek. Másoknak viszont még egy csomag sem jutott. Többen úgy érezték, veszélyben vannak a nagy tömegben. Volt olyan gyerek, akit a szülei hazaküldtek a nagyszülőkkel, mert attól féltek, hogy agyontapossa a tömeg” Írja az Origo.

Király Gábor a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkatársa szervezési hiányossággal magyarázta az esetet.

Kezdetben az ételosztás rendben ment, még sorszámot is osztogattak, de aztán megjelentek a „türelmetlen csoportok” akik felborították a rendet és káosz lett az egészből. A standot hátulról megkerülve kezdték fosztogatni az élelmiszer adományokat. Egyesek arra kényszerültek, hogy elmeneküljenek gyermekeikkel a helyszínről. Illetve ki kellet őket menekíteni, mert a tömeg szorongató gyűrűjébe kerültek.

Király Gábor megemlítette, hogy ahol több száz éhes ember összegyűlik, annak ez lesz az eredménye. Ő ember tömeget látott és nem csürhét.

Bár egyértelmű, hogy az emberek a gazdasági helyzet miatt kerültek ilyen helyzetbe, de azért sok mindent elárul az, hogy az emberek hogy viselkednek egy ételosztáson.

Persze ez azoknak szól, akik felborították a rendet, és sajnáljuk azokat az embereket akik türelmesen vártak és mások miatt nem jutott nekik semmi. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás