MOLOTOV-KOKTÉLLAL GYÚJTOTTÁK FEL A LAKÁSFOGLALÓ MIGRÁNSOKAT

loading...

MOLOTOV-KOKTÉLLAL GYÚJTOTTÁK FEL A LAKÁSFOGLALÓ MIGRÁNSOKAT

Európa szerte egyre nagyobb a feszültség a szűnni nem akaró migránsáradat miatt.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

„Európa megtelt” – hangoztatja egyre több politikus, miközben a jelenleg Európában tartózkodó illegális határátlépők elhelyezése is egyre nagyobb gondot okoz a tagállamoknak.Viszont azoknak a kontinensre érkezőknek is lakniuk kell valahol, akikről nem gondoskodik az állam, (az adófizetők pénzéből), ezért sok migráns úgy döntött, hogy illegálisan elfoglalja azokat a házakat és lakásokat, amelyekről azt gondolják, hogy birtokba tudják venni.

A helyi lakosok közül viszont sokan ezt másként gondolják.

 

Ezért Két Molotov-koktélt dobtak be Nantes-ban, Franciaországban egy olyan lakásba, ahol illegális házfoglaló migránsok laktak. A migránsok Szudánból, Szomáliából és Eritreából érkeztek, és már nagyjából egy éve foglalták el a házat. Az Ouest-France című regionális napilap számolt be erről az esetről.

Az ominózus házban legalább negyven migráns lakik, és a hírek szerint ebben az épületben már korábban több lakást is elfoglaltak.

A környéken lakók úgy gondolták, hogy az éjszaka leple alatt jól érthető figyelmeztetést küldenek a migránsoknak egy molotov-koktél formájában.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A címzettek meg is kapták a „kis csomagot”, melynek következtében egy illegális határátlépőt égési sérülésekkel szállítottak kórházba, még a többiek vagy menekülőre fogták a dolgot, vagy pedig a tűz eloltásán serénykedtek.

Mindeközben kiderült: Franciaországban sem szertik a migránsok a hatóság embereit. A videó alatt újabb összeállítás!

Óva intik a német lányokat a betolakodó muszlimoktól. Az alábbi videó-összeállításban elhangzott hírekről IDE KATTINTVA többet is olvashatsz.Forrás

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás