NYITVA TALÁLTÁK A BEZÁRATOTT GYÓGYSZERTÁRAT BUDAPESTEN – VIDEÓ

Nyitva találták a Budapesten bezáratott gyógyszertárat.


A gyógyszertár mégnagyobb büntetésre számíthat.
Az RTL Híradójának stábja nyitva találta azt a Budapesti gyógyszertárt, amelyet a hírek szerint a gyógyszerészeti intézet azért záratott be, mert vény nélkül adtak el gyógyszereket külföldre.

A vényköteles gyógyszereket nagy mennyiségben adták el külföldi megrendelőknek. A patikát működtető társaság a hírek szerint 45 millió forint bírságot kapott, és a helyet bezáratták.

Úgy tűnik, hogy ennek ellenére mégis kinyitottak, és ezzel akár mégnagyobb büntetésre is számíthatnak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A gyógyszertárból altatókat, nyugtatókat, véralvadásgátló és asztma elleni gyógyszereket adtak el külföldre, vény nélkül, több mint hat ezer dobozzal.

A híradóból kiderült, hogy az eladott gyógyszerek összértéke meghaladja a 150 millió forintot, amit akár jóval drágábban is eladhattak. Állítólag a külföldi megrendelők többsége orvosok és gyógyszerészek voltak.
Miután a stáb nyitva találta a gyógyszertárat, megkérdezték az alkalmazottakat, hogy miért vannak nyitva, és az egyik alkalmazott kamerán kívül elmondta, hogy azt az utasítást kapták, hogy továbbra is tartsanak nyitva.


Szólj hozzá

Hozzászólás