NYITVA TALÁLTÁK A BEZÁRATOTT GYÓGYSZERTÁRAT BUDAPESTEN – VIDEÓ

NYITVA TALÁLTÁK A BEZÁRATOTT GYÓGYSZERTÁRAT BUDAPESTEN - VIDEÓ
loading...

Nyitva találták a Budapesten bezáratott gyógyszertárat.


A gyógyszertár mégnagyobb büntetésre számíthat.
Az RTL Híradójának stábja nyitva találta azt a Budapesti gyógyszertárt, amelyet a hírek szerint a gyógyszerészeti intézet azért záratott be, mert vény nélkül adtak el gyógyszereket külföldre.

loading...

A vényköteles gyógyszereket nagy mennyiségben adták el külföldi megrendelőknek. A patikát működtető társaság a hírek szerint 45 millió forint bírságot kapott, és a helyet bezáratták.

Úgy tűnik, hogy ennek ellenére mégis kinyitottak, és ezzel akár mégnagyobb büntetésre is számíthatnak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A gyógyszertárból altatókat, nyugtatókat, véralvadásgátló és asztma elleni gyógyszereket adtak el külföldre, vény nélkül, több mint hat ezer dobozzal.

A híradóból kiderült, hogy az eladott gyógyszerek összértéke meghaladja a 150 millió forintot, amit akár jóval drágábban is eladhattak. Állítólag a külföldi megrendelők többsége orvosok és gyógyszerészek voltak.
Miután a stáb nyitva találta a gyógyszertárat, megkérdezték az alkalmazottakat, hogy miért vannak nyitva, és az egyik alkalmazott kamerán kívül elmondta, hogy azt az utasítást kapták, hogy továbbra is tartsanak nyitva.


Read previous post:
VIGYÁZZ! TÉGED IS ÉRINTHET! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED! OSZD MEG!
VIGYÁZZ! TÉGED IS ÉRINTHET! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED! OSZD MEG!

VIGYÁZZ! TÉGED IS ÉRINTHET! ÚJ FACEBOOK VÍRUS TERJED! OSZD MEG! Egy új, és az eddigiektől ertérő Facebook vírus terjed, ráadásul...

A MAGYAR NEMZET SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE.
A MAGYAR NEMZET SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE

A MAGYAR NEMZET SZÁNDÉKOS TÖNKRETÉTELE Az alább látható videó-összeállítás a Privatizáció című nagy sikerű dokumentumfilm forgatása során eddig fel nem,...

Close