TEVE ROHANGÁLT A SOPRONI TESCÓNÁL – VIDEÓ

Teve rohangált a Soproni Tescónál.


Vicces videó.
Mostanában a cirkuszi állatok elég gyakran meglépnek a cirkuszból egy-egy sétára.

Legutóbb arról írtunk, hogy egy kisebb krokodil szökött ki a Hatvani cirkuszból, és a Tesco környékén talált rá egy autós, aki rögtön értesítette a hatóságokat.

Később kiderült, hogy a Krokodilt Elvisnek hívták.

Akkor úgy tűnt, hogy az esetből nem lesz komolyabb probléma, azonban később arról beszéltek a híradóban, hogy vizsgálatot is indíthatnak az üggyel kapcsolatban.

A legutóbb pedig egy Soproni cirkuszból szökhetett ki egy teve, aki szintén a Soproni Tesconál volt. A teve a Tesco parkolójában szaladgált, és láthatóan zavarodott volt.

A videót egy vásárló készítette.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egyébként nem igazán értjük, hogy egy cirkuszban miért nem figyelnek oda az állatokra, és hogy hogyan tudnak kiszökni. Persze az lenne a legjobb, ha ezek az állatok szabadon élnének, de ha már a cirkusz tartja őket, akkor vigyázhatnának rájuk, hiszen akár komolyabb bajok is történhetnének.
Például a Hatvani esetnél, ahol Elvis a krokodil szökött ki. Akkor a krokodil szája össze volt kötve, azonban ha nem lett volna, és egy ember közel merészkedett volna hozzá, akkor az is előfordulhatott volna, hogy rátámad.
Szólj hozzá

Hozzászólás