KÖZZÉTETTÉK A 11 ÉVES GYERMEKÜK MEGRÁZÓ BÚCSÚLEVELÉT

KÖZZÉTETTÉK A 11 ÉVES GYERMEKÜK MEGRÁZÓ BÚCSÚLEVELÉT
loading...

Az iskolai zaklatás egy újabb áldozatot szedett.

[cn-social-icon]

A rendőrség állítólag nem nagyon foglalkozott az esettel, így a család közzétette a búcsúlevelet, hogy talán akkor jobban törődnek majd az iskolai zaklatással, és persze néhány zaklató is rájön arra, hogy miket okozhat ezzel egy fiatalban.

Osztálytársai zaklatása miatt lett öngyilkos egy kisfiú Spanyolországban. A tizenegy éves gyermek megrendült szülei úgy döntöttek, közzéteszik búcsúlevelét, hogy felhívják a figyelmet a problémára.

loading...

Diego még októberben lett öngyilkos. Kiugrott az ötödik emeleti lakásuk ablakából, mivel az iskolában az osztálytárasi zaklatták, és ezért nem akart iskolába menni.

A fiatal csak ezt az egyetlen megoldást látta, de előtte írt egy búcsúlevelet a szüleinek. Ezt a levelet az egyik legnagyobb napilap szerdán ki is tette, persze a szülők hozzájárulásával.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

 „Apu, anyu… remélem, egy nap képesek lesztek kicsit kevésbé utálni engem. Nem bírok iskolába menni, és nincs más mód rá, hogy ne kelljen” – írta a gyermek, aki minden családtagjának üzent. „Apu, megtanítottad nekem, hogyan kell jó embernek lenni és megtartani az ígéreteinket. Anyu, te nagyon jól bántál velem, és sok dolgot megmutattál. Nagyapa, te mindig nagylelkű voltál velem és odafigyeltél rám” írta a fiú.

A szülőknek a levél közzétételével az a célja, hogy néhány zaklató észrevegye azt, hogy mit is csinál, és persze az is, hogy vizsgálják ki a fiuk iskolai zaklatását is, mivel szerintük a vizsgálat nem volt megfelelő és ezzel e részével szinte egyáltalán nem is foglalkoztak.

[cn-social-icon]

Read previous post:
LEHET HOGY MÉGIS IDEGEN CIVILIZÁCIÓRA BUKKANTUNK
LEHET HOGY MÉGIS IDEGEN CIVILIZÁCIÓRA BUKKANTUNK

Lehet, hogy mégis idegen civilizációra bukkantunk. [cn-social-icon] Persze még messze van az, hogy ezt kijelenthessük. A megtalált bolygóról már korábban...

ELTŰNT EGY FIATAL LÁNY TATABÁNYÁN
ELTŰNT EGY FIATAL LÁNY TATABÁNYÁN

Ismét egy eltűnt embert keresünk. [cn-social-icon] Reméljük, hogy előkerül. Rengeteg ember tűnik el naponta, főleg fiatalok. Ezek a fiatalok a...

Close