MÉRGEZETT KOLBÁSZT SZÓRTAK SZÉT EGY RÁKOSPALOTAI KUTYASÉTÁLTATÓNÁL

MÉRGEZETT KOLBÁSZT SZÓRTAK SZÉT EGY RÁKOSPALOTAI KUTYASÉTÁLTATÓNÁL

Mérgezett kolbászt szórtak szét az egyik rákospalotai kutyasétáltatónál.

[good_old_share]


A rendőrség nyomozást indított.

Sajnos még ma is vannak olyan emberek, akiknek örömet okoz az, ha árthatnak egy állatnak, vagy éppen az állatok gazdáinak.Ezek az emberek nem gondolnak bele, hogy ez ugyanúgy gyilkosság, mintha egy emberrel végeznének, hiszen az állatok is érző lények.

loading...

Naponta kapnak el ilyen embereket, és szerencsére mára már egyre jobban szigorítják az állatkínzók büntetését. Ennek köszönhetően pedig egyre kevesebb állatkínzó is an, de azért még így is akadnak bőven.

Most egy rákospalotai kutyasétáltatónál próbálták lemérgezni a kutyákat.

Legalábbis a hírek szerint.

Úgy gondolják, hogy méreg volt abban a kolbászban, amit szétszórtak az egyik rákospalotai kutyasétáltatónál.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rendőrök egy bejelentés miatt mentek ki reggel 9 óra előtt egy rákospalotai kutyafuttatóhoz, ahol egy járókelő elmondta nekik, hogy gyanús kolbászdarabokat talált a földön.

A rendőrök is megállapították, hogy a kolbászokban „tabletta formájú ismeretlen anyag” volt.Később kiderült az is, hogy egy gazda kutyája evett is a kolbászból, azonban a gazdája gyorsan állatorvoshoz vitte, így nem történt komoly baj.

A gyors kezelésnek köszönhetően a kutya nem pusztult el, a rendőrök pedig lefoglalták a talált húst, és a tablettákat további szakértői vizsgálatokra küldték.

Ezek mellett állatkínzás gyanúja miatt nyomoznak, és keresik a tettest.

Ha esetleg valaki arra sétáltatja a kutyáját, akkor nagyon figyeljen oda, mert nem lehet tudni, hogy nem-e maradtak még a valószínűleg mérgezett kolbászból.

De persze minden kutyasétáltató figyeljen, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen merre szórtak el mérgezett ételeket, mivel sajnos rengeteg ilyen ember van. [good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások