A KÁBSZI JÓ, TUDJA EZT AURELIO

A KÁBSZI JÓ, TUDJA EZT AURELIO
loading...

Kábszerrel fogták meg a helikopterkirályt.

[cn-social-icon]

VV Aurelio kicsit bekábulózott, majd elindult vezetgetni, de semmi probléma. VV nyertes megteheti.

VV Aurelót az 51-es főúton meszelték le Érsekcsanád és Baja között, az ellenőrzés alatt zavart volt a viselkedése, ezért okmányainak ellenőrzése után kiszállították a kocsijából, kipakoltatták a zsebeit, majd megmotozták.

loading...

A Blikk információi szerint, a helikopter mesterünknél találtak egy kis anyagot, egy kis alufóliába csomagolt fehér port, ami valószínűleg nem liszt, amit a kenyérsütéshez visz magával.

Aztán a kocsi átkutatása után egy tárolórekeszbe elrejtve még több kábítószernek tűnő anyagot találtak a rendőrök. Ezért elég valószínű, hogy tényleg nem a lisztet vitte a kenyérsütéshez.

Aztán a Rendőrök elmentek Aurelió lakásába, ahol házkutatást tartottak. A lakásban pedig még előkerült egy-két zsiványság. Egy önzárós zacskóban még egy kis fehér por, aztán volt még két másik zacskó, amiben zöld növényi származék volt, magyarul fű.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És találtak egy digitális mérleget is, amin állítólag még volt egy kis kábítószer. Ezért azt feltételezik, hogy a drogok mérésére használhatta.

Aureliót a kapitányságon előállították, majd egy gyorsteszt kimutatta, hogy fogyasztott drogot. Ezután orvoshoz vitték, ahhoz elvégezték rajta a vér, és vizeletvizsgálatot is.

Aureliót nem tartóztatták le, szabadlábon védekezhet, az anyagokat pedig szakértőkhöz küldték elemzésre.

Később Aurelio nyilatkozott a Borsnak, és azt mondta, hogy magánéleti gondjai vannak, igen nem titkolja, hogy drogozott, de sosem ártott volna senkinek, és nem bűnöző. Nos, attól tényleg nem lesz bűnöző senkiből, ha tol egy kis kábulót, de azért elég veszélyes így kocsiba ülni, és ebből nagyobb gondja is lehet a bíróságon.

Jelenleg kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást ellene, de akár több eljárást is indíthatnak.

“Felmerülhet a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény gyanúja is, ezt két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetik. Kábítószer-birtoklásért 1-5 év járhat, azonban ha a gyanúsított csekély mennyiségű kábítószert fogyasztás céljából birtokol, akkor maximum két évet kaphat. Csekély mennyiséget meghaladó kereskedelmet 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel, a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kereskedelmet akár 5-20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel rendeli büntetni a törvény”

Forrás: 24.hu

[cn-social-icon]

Read previous post:
HA NAGY LESZEK, ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ LESZEK.
HA NAGY LESZEK, ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ LESZEK

HA NAGY LESZEK, ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ LESZEK [cn-social-icon] Ismét egy elképesztő dokumentumfilm látott napvilágot a földi pokolból.   A Vice News...

AUSZTRÁLIÁBAN TERMÉSZETES, HA EGY KENGURU RAGAD A TETŐN
AUSZTRÁLIÁBAN TERMÉSZETES, HA EGY KENGURU RAGAD A TETŐN

Míg nálunk Magyarországon általában macskákat láthatunk a tetőn ragadni, addig Ausztráliában ugyanezt kengurukkal láthatjuk. [cn-social-icon] Ausztráliában, rendesen meglepődött egy házaspár,...

Close