A PÁPA BEOLVASOTT A VATIKÁNNAK!

A PÁPA BEOLVASOTT A VATIKÁNNAK!
loading...

A Pápa egy decemberi szertartáson elmondta azt hogy a Vatikán nem jó úton halad, és kiosztotta a Vatikán egyes dolgozóit mert nem jól végzik a munkájukat.

[cn-social-icon]Decemberi szertartás keretében arra figyelmeztetett, hogy egy olyan egyház, amely nem képes megújulni olyan, mint egy beteg test. Arra hívta fel a figyelmet, hogy azon személyek, akik a Vatikán bürokratikus rendszerében dolgoznak, gyakran elveszítik az empátiás képességüket és kőszívűvé válnak.

A hatalom beteges gyakorlása arra késztethet egyes embereket, hogy elfeledkezzenek a mások szolgálatáról és magasabb rendűnek képzeljék magukat.

loading...

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

„Azok, akik elveszítik belső tisztaságukat és papírok mögé bújnak többé már nem Isten szolgálói, hanem egy gépezet részei”.

Azzal vádolta meg a Vatikán egyes dolgozóit, hogy nem jól végzik a munkájukat és nem jól működnek együtt a többi emberrel, elmondta azt is hogy a Vatikánon belül rengeteg olyan „betegség” terjed, mint a rivalizálás, ködösítés, hazugság, panaszkodás és pletyka.

A sátánnal hasonlította össze azokat, akik pletykálnak, ezekhez így szólt:„Drága testvéreim és nővéreim, vegyük tudomásul ezeket és óvakodjunk a pletyka terrorizmusától”

Kijelentéseit az egyház régimódi gondolkodású papjai viszont azzal kritizálják, hogy túl nyitott és elfogadó a homoszexualitás, válás és újraházasodás témakörében. [cn-social-icon]

Read previous post:
A TÁTRÁBAN ÍGY FAGYOTT BE A KRISTÁLYTISZTA VIZŰ TÓ
A TÁTRÁBAN ÍGY FAGYOTT BE A KRISTÁLYTISZTA VIZŰ TÓ

A különleges természeti jelenségre túrázók találtak rá, a Magas Tátrában lévő tó teljesen befagyott és gyönyörű látvány. A kristálytiszta vastagon...

ZUHANÓ UFO-T FILMEZTEK?
ZUHANÓ UFO-T FILMEZTEK?

A videóhoz feltöltött leírás szerint valahol Dél-Kaliforniában készült. Feltöltője, a videomegosztóhoz csak hétfőn csatalakozott Ken Roberts állítása szerint munkából hazafelé...

Close