KÖHÖGÉS ELLENI CUKORKA HÁZILAG!

KÖHÖGÉS ELLENI CUKORKA HÁZILAG!

A gyógyszertárakban rengeteg köhögés elleni gyógyszert lehet találni, főleg porokat.

[good_old_share]

Ezek közül a termékek közül rengeteg hat és csillapítja a köhögést, viszont rengeteg cukrot tartalmaznak amik nem tesznek jót. Emelhetik a pulzusszámot, ha nagy adagot veszünk be egyszerre, így több kárt okozhatnak, mint amennyi hasznot.


Ezért ha nem nagy a baj, jobb ha természetes úton próbáljuk meg legyőzni a köhögést és nem gyógyszertárakból vásárolt termékeket használunk.Kövessük az alábbi utasításokat, és készítsük el magunk a teljesen természetes, köhögés elleni cukorkát:

loading...

A témához kapcsolódik: TERMÉSZETES ÉDESÍTÉS, EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD. Komoly ellenérzése van az embernek a mesterséges édesítőszerekkel kapcsolatban is. Érdekes módon gyakran napvilágot lát róluk valami csalafintaság…TOVÁBB >>> http://www.netextra.hu/termeszetes-edesites-egeszseges-eletmod/

Hozzávalók:

– Tisztított víz

– Házi méz

– 5 teáskanál házi gyógynövénykeverék: csúszós szilfa, kamilla, eukaliptusz levél, édesgyökér, ökörfarkkóró

Elkészítés:Egy edényben forraljuk fel a vizet, majd adjuk hozzá a gyógynövénykeveréket, amit folyamatos kevergetés mellett áztatunk. Miután jól kiázott a keverék, öntsük át egy szűrőn.

Ami fennmaradt azt öntsük vissza az edénybe és adjunk hozzá két csésze mézet. A keveréket hagyjuk forrni addig, amíg el nem éri a 300 fokot. Ezt követően nincs más dolgunk, mint hagyni kihűlni, majd különböző alakúra formálhatjuk a masszát, és kész is a saját gyártású köhögés elleni cukorka.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások