A FÖLDÖNKÍVÜLIEK VITTEK VOLNA EL EGY EGÉSZ FALUT 1930-BAN?

A FÖLDÖNKÍVÜLIEK VITTEK VOLNA EL EGY EGÉSZ FALUT 1930-BAN?
loading...

A mai napig megfejthetetlen rejtélynek számít egy 1930 novemberében történt incidens. A kanadai Anjikuni-tó közelében egy egész inuit falu eltűnt 35-40 lakójával.

[good_old_share]


Abban az időben az incidenst Joe Labelle prémvadász jelentette a hatóságoknak, aki éppen éjszakai menedéket szeretett volna kérni az ott lakó ismerős és rendkívül barátságos inuit eszkimóktól.

Amikor a vadász a halászfaluba érkezett síri csenddel kellett szembe néznie.
Az emberek kunyhóiból nem jöttek hangok és a kéményekből sem füst. Furcsa volt már neki az is, hogy a faluhoz tartva az összes csónakot kikötve találta az Anjikuni-tó partján. A prémvadász igazán csak akkor szembesült a tényekkel, amikor házról-házra járt embereket keresve, de őket sehol nem találta. De a tűzrakások még viszonylag frissek voltak, szóval teljesen olyan volt mintha az emberek csakúgy az egyik pillanaktról a másikra elmentek volna.

loading...

Az ajtóhoz voltak döntve még a férfiak puskái is. Köztudott dolog volt, hogy a férfiak nem mentek el otthonról a puskáik nélkül.

A helyszínre kiérkező hatóságok nem találtak semmi féle vérnyomot, vagy arra utaló jelet, hogy az emberek készülődtek volna elmenni a faluból. Dulakodásnak és harcnak sem volt semmilyen nyoma. A történetben rendkívül érdekes volt az is, hogy a falutól 100 méternyire szánhúzó kutyák tetemeit találták, akik látszólag éhen haltak, pedig a település élelmiszer raktárai tárva-nyitva álltak.

A környéken élő emberek furcsa fényjelenségeket láttak.
Az esetet követően a környéken élő emberek azt mondták, hogy az Anjikuni-tó felett fura fényjelenségeket tapasztaltak. Az első ember, aki erről beszámolt Armand Laurent prémvadász volt, aki Pierre Menard lovas rendőr parancsnoknak számolt be. Armand két fiával járta a környéket, hogy sikerüljön nekik valamilyen prémnek való zsákmányt elejteni. A fiaival furcsa fényjelenséget láttak, amely gyakran változtatta különféle színű fényeit. A fények ide-oda cikáztak szabálytalanul, majd hirtelen eltűnt az Anjikuni-tó irányában.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A környéken élők azt állítják, hogy az embereket földönkívüliek vitték el, mert azt józanésszel nem lehet felfogni, hogy egy egész falu, szánok, kutyák, fegyverek és élelem nélkül nekivágjanak a nagy semminek.

loading…


Sokan azt mondják hogy az egész történet csak kitaláció, és hogy a történetet Emett E. Kelleher újságíró találta ki, mivel ő volt az első, aki írt az esetről.

Ennek azonban ellent mond az, hogy akkoriban a rendőrség dokumentálta azt a tényt, hogy volt a térségben egy inuitok által lakott falu, ahonnan az emberek eltűntek.

Dokumentálva van, hogy a helyszínelés alkalmával a rendőrök a faluból kivezető nyomot nem találtak, ami elvándorlásra utal. Ráadásul nem volt olyan közlekedési eszköz sem, amellyel ennyi ember el tudott menni egyszerre.

Bármi is legyen az igazság, valószínűleg ez a rejtély megoldatlan marad.

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
FANTASZTIKUS 3D-S ASZFALTRAJZOK! EZT LÁTNOD KELL!
FANTASZTIKUS 3D-S ASZFALTRAJZOK! EZT LÁTNOD KELL!

FANTASZTIKUS 3D-S ASZFALTRAJZOK! EZT LÁTNOD KELL! A fotók között videókat is találsz! [cn-social-icon] Julian Beevert egy különleges és sokoldalú személyiség.  Sokan...

A FACEBOOK MINDIG FIGYEL?
A FACEBOOK MINDIG FIGYEL?

Állítólag a facebook már nem csak akkor figyeli hogy mit csinálunk ha be vagyunk jelentkezve. Hanem egy beépülő program segítségével...

Close