TAVAKAT TALÁLTAK A MARSON? – VIDEÓ

TAVAKAT TALÁLTAK A MARSON?

Tavakat találtak a Marson?

[good_old_share]

Érdekes videóra bukkantunk.

Néhány amatőr kutató egy nagyon érdekes felfedezést tett. A NASA korábbi felvételein úgy tűnik, mintha a Marson tavak lennének.
A NASA szakemberei már évekkel ez előtt felhívták a figyelmet, hogy a Mars felszínén legfeljebb vízjég lehet, de csak a sarkokon. Ugyan elképzelhető az, hogy a Marson van víz, de ez maximum  mélyen a Mars felszíne alatt.

loading...

Néhány amatőr kutató azonban talált néhány érdekes képet, amiken úgy tűnik, mintha tavak lennének a mars felszínén.

Ők úgy gondolják, hogyha ezek tényleg tavak, akkor akár élőlények is élhetnek ott. Más UFO kutatók szerint sem lehet teljesen kizárt, azonban nem tudni, hogy a tavak nincsenek-e befagyva, vagy tényleg folyékony halmazállapotúak-e.

A képen a feltételezett tavak körül sötét foltok is találhatóak, amelyek akár növények is lehetnek a kutatók szerint.

Korábban már a NASA is kiadott olyan képeket, amelyeken fa alakú tárgyak látszódtak, azonban ez még nem bizonyít semmit.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az amatőr Mars kutatók azt feltételezik, hogy a NASA azért nem hozza nyilvánosságra az ilyen információkat, mert az emberiség még nem készült fel rá.
Facebook hozzászólások