SZÍNESBŐRŰ EURÓPÁT! TÉNYEK A KONTINENS MEGSZÁLLÁSÁRÓL

SZÍNESBŐRŰ EURÓPÁT! TÉNYEK A KONTINENS MEGSZÁLLÁSÁRÓL.

SZÍNESBŐRŰ EURÓPÁT! TÉNYEK A KONTINENS MEGSZÁLLÁSÁRÓL.

[cn-social-icon]

Sokan, sokfélét gondolnak a „modernkori népvándorlással” kapcsolatban.

 

A liberális beállítottságúak erőltetik az idegen kultúrák európai betelepítését. Nem csak erőltetik, hanem mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kontinensre hatalmas számban áramló, és nagyrészt kontrollálatlan tömeg minél kisebb ellenállásba ütközzön.A katonai, és nemzetbiztonsági szakemberek pedig szinte kivétel nélkül kongatják a vészharangot, és mindenkit figyelmeztetnek a közelgő veszélyre.

A veszély jelei már számos alkalommal megmutatkoztak. Gondoljunk csak a Berlinben, szilveszter estéjén bekövetkezett tömeges erőszakra, de sajnos számos más esetet is megemlíthetnénk.

Az viszont rendkívül érdekes (vagy inkább aggasztó), hogy Európa vezető politikusainak nagy része nem csak támogatta a kontinens „megszállását”, hanem egyenesen előkészítette az idegen kultúrából érkező emberáradat akadály nélküli beáramlását.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Dr. Drábik János a valóságról, és a cáfolhatatlan tényekről beszél. Érdemes meghallgatni az alábbi felvételt. A videó alatt pedig te is elmondhatod a véleményed.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások