ISMÉT UFO ÉLŐ ADÁSBAN – AZ ADÁST MEGSZAKÍTOTTÁK

ISMÉT UFO ÉLŐ ADÁSBAN - AZ ADÁST MEGSZAKÍTOTTÁK.

ISMÉT UFO ÉLŐ ADÁSBAN – AZ ADÁST MEGSZAKÍTOTTÁK

[cn-social-icon]

Ismét furcsaságok a NASA háza tájáról.

 

Az ügy kezd egyre kellemetlenebbé válni. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy Dr. Miskolczi Ferenc kandidátus szerint a NASA meghamisítja az üvegházhatással kapcsolatos kutatási adatokat, most pedig a cég az élő adást szakítja meg, ha számára kellemetlen dolgokat láthat az, akinek-a NASA szerint nem kellene azt látnia.

A történet ott kezdődött, hogy a NASA-nak van egy online csatornája, melyen az érdeklődő figyelemmel kísérheti a Nemzetközi Űrállomás (ISS) külső részén elhelyezett kamerarendszeren keresztül a világűrt és földünket. Az élő HD videó már nézhető, ez látható itt (a felvétel alább)
Egy nap azonban, amikor 3 különböző világító repülő tárgy jelent meg a képernyőkön, azonnal elvették az élő adást. Ezek a tárgyak éppen a földünket hagyták el, és úgy tűnik, hogy a NASA nem szerette volna azt, hogy ezt a tényt „avatatlan szemek” is láthassák.

Kedves olvasó! Ne maradj le semmiről! Kattints, és iratkozz fel az ingyenes hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Viszont volt olyan felhasználó, aki online-ban rögzítette az eseményeket, így a furcsa jelenségről a felvétel megmaradt, és most felkerült az egyik leg nézettebb videó-megosztó portálra.

loading...

A felvétel itt látható:

A videót azóta több mint 1,7 millióan látták. A nézőket rendkívül felháborította a NASA viselkedése. Volt, aki így kommentálta az eseményeket: "Fogalmam sincs, hogy miért kell elvenni az élő képet, ha nincs semmi takargatnivalójuk. Ez az ügy már ígyis-úgyis bűzlik, de erre most rátettek még egy lapáttal" Neked mi a véleményed a látottakról? [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások