ILYEN EGYSZERŰ BEDROGOZNI EGY NŐT!

ILYEN EGYSZERŰ BEDROGOZNI EGY NŐT!
loading...

Ez a videó megmutatja, hogy elég egy pillanat ahhoz, hogy bedrogozzanak valakit.

[cn-social-icon]

Az utóbbi években, nagy mértékben megnőtt az úgynevezett „randidrogokkal” elkövetett nemi erőszakok száma. Szinte mindenhol előfordult már ez, és egy pillanat is elég ahhoz, hogy drogot csempésszünk valaki poharába.

A legtöbb nőtől azt lehet hallani, hogy „Engem úgysem drogoznak be” „Mindig figyelek a poharamra” vagy éppen „Nem iszok más poharából” és hasonló dolgokat.

loading...

De természetesen ez nincs így, bárkit be lehet drogozni bármennyire is odafigyel, hiszen egy idő után pont attól lesz figyelmetlen az áldozat mert próbál mindenre odafigyelni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy híres videós Joey Salads  kíváncsi volt hogy mennyire egyszerű bedrogozni a nőket, így kísérletezésbe kezdett. Több bárban is rejtett kamerákat helyezett el, majd megkísérelte észrevétlenül bedrogozni az ott ülő vendégeket. Természetesen mindezt nem rosszból, ártó szándékkal tette. Csupán arra volt kíváncsi, milyen nehéz is bedrogozni egy figyelmetlen lányt.

Az eredmény persze egyértelmű, olyan egyszerű, mint egy kisgyerektől elvenni a nyalókát, ez az eredmény pedig elszomorító.

[cn-social-icon]

Read previous post:
HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG!
HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG!

HA AUTÓS VAGY, AKKOR EZT FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! OSZD MEG! [cn-social-icon] Sok autós nem tudja, hogy a kerékbilincset, illetve a lopóautót...

ISMÉT VILÁGVÉGÉT HIRDETNEK!
ISMÉT VILÁGVÉGÉT HIRDETNEK!

Sok helyen ismét a világvégéről beszélnek! [cn-social-icon] Ismét az a hír terjed a világhálón, hogy világvége lesz, de most aztán...

Close