ÁTVERÉS VAGY VALÓSÁG? A FÖLDÖNKÍVÜLI BONCOLÁSA. MI AZ IGAZSÁG?

ÁTVERÉS VAGY VALÓSÁG? A FÖLDÖNKÍVÜLI BONCOLÁSA. MI AZ IGAZSÁG?

ÁTVERÉS VAGY VALÓSÁG? A FÖLDÖNKÍVÜLI BONCOLÁSA. MI AZ IGAZSÁG?

[cn-social-icon]

Az igaz történet. Ezt a címet adták az alább látható dokumentumfilm készítői a műnek.

 

Az ufó kérdés napjainkban is erősen megosztja a közvéleményt. Van, aki így vélekedik: Nem kérdés, hogy van-e! Csak egy méretarányt említek: A mi Föld nevű bolygónk az univerzumban egy homokszem töredéke egy akkora méretű homok kupacban, mint a föld! Ha ezt sikerült feldolgozni, máris világossá válik, hogy az univerzum hemzseg az élettől!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És szép számmal akadnak olyanok is, akik az idegenek létezését mereven elutasítják. Ők azok, akik kijelentik, hogy nem léteznek idegenek.Ezzel a kijelentéssel nem mást állítanak, mint hogy az egész univerzumban az ember a leg értelmesebb lény. Bátor (vagy botor?) kijelentés ez annak tudatában, hogy a világegyetemben becslések szerint 800 milliárd galaxis található, és egy tipikus galaxisban tízmillió és ezermilliárd közötti csillag van.

Döntsd el te magad!
Minden idők egyik legellentmondásosabb, legtöbbre értékelt televíziós műsora volt A földön kívüli boncolása: Valóság vagy kitaláció? Tíz éven át vitatkoztak a tévénézők a világ minden táján arról, hogy totális félrevezetés történt-e, vagy volt-e valami több is ebben a történetben, mint a közvetített boncolás valódiságának kérdésessége.

loading...

A földönkívüli boncolása: Az igaz történet című film meggyőző bevezetés, amely választ ad az évtizedes viták után még nyitott meggyőző kérdésekre. Milyen szerepet játszottak az általános képben Disney, az Egyesült Államok kormánya és különböző személyek? Eredeti felvételekről volt szó, ahogyan a társkonspirátorok állították, vagy csak egy összeeszkábált filmről, és miért? Ha csalás történt, ki végezte a boncolást, és ki készítette el a földön kívüli lény testét?

Neked mi a véleményed? [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások