ZSENIÁLIS! EZT LÁTNI, HALLANI KELL!

ZSENIÁLIS! EZT LÁTNI, HALLANI KELL!

 

Egy 6 éves kisfiú megmutatja, hogy miként kell dobolni. Fiatal kora ellenére is rendkívül tehetséges, és a felvételen látni lehet, hogy élvezi is azt, amit csinál.

Egy 6 éves kisfiú dobolja el a Guns N’ Roses legendás himnuszát, a ‘Welcome to the Jungle’-t…IGAZI ZSENI A GYEREK!

A videót rengetegen nézték meg, és számos hozzászólás és dicséret olvasható a videó alatt:

A tehetséget nem lehet tanítani,és a zenélésre ránevelni. Meg kell ismertetni a gyerekkel minél több hangszert,amit ha van kedve kipróbálhat,tanulhat rajta zenélni,de ha nincs kedve és tehetsége hozzá,akkor nem fogja művelni. Ez a kissrác éééééélvezi és nagyon-nagyon tehetséges….. 🙂

Még mindig jobb ha a dobok szerelmese, mint hogy az interneten lógjon, vagy esetleg másféle módon züllessze az agyát! Sajnos ma már nem olyan világot élünk, ahol a játszótér vagy a foci a menő gyerekeknél… Én örülnék ha a gyerekeim is inkább valamilyen hangszer rabjaivá válnának, a zene éltet a drogok megölnek….

Ügyes kis srác! 🙂 Reméljük, odafigyelnek majd rá a szülei és nem hagyják őt a drog, valamint egyéb – fiatalon gyilkoló – szerek, életmód hatása alá kerülni. Maradjon csak zseni a zene és a tisztesség útján.

Nem lehetetlen, meg kell nézni a kisfiú honlapját. Bár 5-6 éves korban szerintem túlzás erre nevelni (tanítani)!

Ez is azt igazolja mennyire fogékony az ember kölyök korában 🙂 Ezért kell mindent gyerekként elkezdeni, az ilyenekre gondolok!

Szólj hozzá

Hozzászólás