JELEK ELŐZŐ ÉLETÜNKBŐL?

JELEK ELŐZŐ ÉLETÜNKBŐL?

Azt mondják, hogy az előző életünk nem tűnik el nyom nélkül, ezt bizonyítja James Leininger története is. A kisfiú egyik napról a másikra lepte meg azzal a szüleit, hogy érdeklődni kezdett a repülőgépek iránt, amiknek a működéséről olyasmiket tudott, amit az ő korához és ismereteihez mérten nem tudhatott volna, ráadásul furcsa álmai voltak egy repülőgép szerencsétlenségről.

[good_old_share]


Egy másik esetben egy izraeli kisfiú tudta 3 évesen felidézni azt, hogy hol élt a korábbi életében, és hogyan, hol halt meg. Az ilyen, és ehhez hasonló esetek mindig elgondolkodtatják az embert arról, hogy a lélekvándorlás tényleg létezik.
Amennyiben bennünk is él a kíváncsiság, akkor elég csak elég figyelmesnek lennünk, ugyanis sok-sok hétköznapi jel utalhat arra, hogy kísért minket az előző életünk.

Egzotikus vonzódás: Ha különös vonzódást érzünk az egzotikus kultúrák vagy életmód iránt, és mindent megteszünk azért, hogy annak az elemeit beépítsük a mindennapi életünkbe, akkor joggal gyanakodhatunk arra, hogy a korábbi életünk üzen. Ez főleg akkor igaz, ha intuitív ismereteink is vannak ennek a kultúrának a tudásanyagából.

loading...

Az állatok nyelvén: Amennyiben azt érezzük, hogy értünk valamelyik állat nyelvén, akkor lehetséges, hogy előző életbe nyúló kapcsolatról van szó.

Ismerősség: Amikor különösen ismerősnek találunk valakit, akit akkor látunk először, vagy esetleg úgy érezzük, hogy évek óta ismerjük egymást, akkor előfordulhat, hogy a korábbi életünkben, kapcsolatban álltunk az adott személlyel.

Különös álmok: Az álmainkban is megjelenhetnek olyan képek, amik az előző életünkre utalnak. Ilyen lehet az, hogy egy ismerősünket más szerepben látjuk, mint a hétköznapokban, vagy előzmények nélküli időben vagy térben távoli helyszínek, történetek, képek bukkannak fel.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel a hírlevelünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hirtelen erős érzelmek: Megtörténhet, hogy egy első találkozásnál hirtelen ellenállhatatlan, erős érzelmek fognak el. Ez olyasmi érzés, mint a szerelem első látásra, ám egyáltalán nem biztos, hogy szimpátiát fogunk érezni, mert lehet, hogy ellenszenvesnek fogjuk találni az illetőt.

Tájékozódás: Ha egy teljesen idegen helyen vagyunk és azt érezzük hogy ismerjük a helyet és térkép nélkül is eligazodunk akkor lehet hogy előző életünkben már jártunk azon a helyen.
A műalkotások varázsa: Amennyiben gyanúsan mélyen érintenek meg egy adott korból származó műalkotások, akkor lehetséges, hogy mélyebb lelki kapcsolatban állunk azzal a korszakkal.

Veleszületett betegség: A velünk született betegségek, sérülések gyakran a korábbi életünk lenyomatát rejtik.

Tehetség: Az előző életünkre utalhat, ha valamiben, kiskorunktól kezdve tehetségesek vagyunk különösebb gyakorlás nélkül.

Fóbiák: Ahogy a betegségek, úgy a fóbiák, ok nélküli félelmek is a korábbi életünkben gyökerezhetnek.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások