MEGSZÜLETETT AZ ÉV LEGRASSZISTÁBB REKLÁMJA – VIDEÓ

MEGSZÜLETETT AZ ÉV LEGRASSZISTÁBB REKLÁMJA - VIDEÓ
loading...

Leadták az év legrasszistább reklámját.

[good_old_share]

Egy mosószer reklámból csinálták meg az egyik legrasszistább reklámot.

A reklám elég nagy felháborodást keltett az interneten, és nagyon sokan szidják a céget, bár akadnak olyanok is, akik szerint viccesre sikerült a reklám.
loading...

Sokan írták azt is, hogy úgy tűnik, hogy a kínai cégek még mindig nem tanultak a rasszizmusból.

A reklám rövid története annyi, hogy egy fekete srác koszos pólóban bemegy a fürdőszobába egy kínai lányhoz, és fütyüléssel jelzi, hogy ő bizony most nagyon szeretne valamit. Gondolom elég, ha csak ennyit írunk, így is érti mindenki.

Aztán a lány odahívja magához a fekete férfit, a férfi gyanútlanul odamegy, mire a lány belenyom egy mosótablettát a férfi szájába, ezután pedig betuszkolja a mosógépbe.

A mosás után pedig kiszáll egy fehér kínai srác a gépből. Sőt, a mosótabletta annyira jó, hogy hibátlan állapotban visszaadja neki a fekete… izé, a kínai srác.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A reklámot egyébként a kínaiak sem fogadták túl nagy örömmel, hiszen ebből a reklámból sokan azt gondolják, hogy minden kínai rasszista, ha egy ilyen reklámot el mernek készíteni.
Read previous post:
2016 EDDIGI BALESETEI EGYETLEN VIDEÓN
2016 EDDIGI BALESETEI EGYETLEN VIDEÓN

2016 eddigi balesetei egy videón. [good_old_share] Összefoglalást készítettek az eddigi Oroszországi balesetekről. Elég durva balesetek voltak ebben az évben Oroszországban,...

A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON ISMÉT FELTŰNT EGY AZONOSÍTATLAN TÁRGY - VIDEÓ
A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON ISMÉT FELTŰNT EGY AZONOSÍTATLAN TÁRGY – VIDEÓ

Ismét egy érdekes felvétel készült a Nemzetközi Űrállomásról. [good_old_share] Feltűnt egy ismeretlen tárgy. A Nemzetközi Űrállomásról már rengeteg érdekes felvétel...

Close