2016 EDDIGI BALESETEI EGYETLEN VIDEÓN

loading...

2016 eddigi balesetei egy videón.

Összefoglalást készítettek az eddigi Oroszországi balesetekről.

Elég durva balesetek voltak ebben az évben Oroszországban, és erről most egy videós összeállítást is megnézhetünk.
Általában az év végén szoktak baleset összefoglalókat készíteni, amivel bemutatják, hogy egy évben mennyi felvett baleset történt.

loading...

Azonban most már május elején elkészítettek egy összefoglalót. Ilyen rövid idő alatt is négy és fél percnyi összefoglalót tudtak készíteni a balesetekből. Ha hozzátesszük azt is, hogy ezek csak az Oroszországi balesetek, és azt, hogy nincs minden autóban fedélzeti kamera, akkor gondolhatjuk, hogy eddig az egész világon milyen sok baleset történhetett 2016-ban.

Egyébként az Oroszok olyan sok balesetes videót töltenek fel az internetre, hogy az Orosz balesetmegelőzési bizottság úgy döntött, hogy oktatóvideókat készít belőlük.

Persze nem azért Oroszországból töltik fel a legtöbb videót mert ott lenne a legtöbb baleset, vagy mert az Oroszok nem tudnának vezetni. Egyszerűen csak azért, mert leginkább náluk elterjedt a fedélzeti kamera.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás