GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN

GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN

Gyerekkel együtt loptak el egy autót Pápán.


[good_old_share]

Elképesztő történet.
Mostanában egyre több az autólopás az országban. Most egy férfi úgy lopta el egy család autóját, hogy közben a család gyermeke hátul ült.

A család a lopás után azonnal bejelentést tett a rendőrségnek. Az autót Pápán az Eszterházy utca, és a Vörösmarty utca kereszteződésében lopták el valamivel este 7 óra előtt.

loading...

A tolvaj egy trükkös módszert választott a lopásra.

A 23 éves gyanúsított megvárta, hogy odaérjen a család az autójukkal, majd a kereszteződésben éppen az autó előtt elesett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Amikor kiszálltak, hogy segítsenek neki, a férfi rögtön felpattant, odarohant az autóhoz és beszállt az autóba, majd gyorsan elhajtott vele.

A hátsó ülésen pedig ott ült a család gyermeke is, azonban ez az autó tolvajt nem különösebben zavarta, meg sem próbálta kitenni a gyermeket, vagy inkább kiszállni és elrohanni, ugyanúgy elhajtott az autóval, mintha a gyermek nem lett volna ott, tehát ez már emberrablásnak is minősíthető.

A férfit a rendőrség egy órán belül elfogta, és előállította, valamint kezdeményezték az előzetes letartóztatását is.
A kisgyermek pedig szerencsére sértetlenül megúszta az esetet, és a rendőrség átadta a szüleinek.

Persze kisebb sokkot biztosan szenvedett, de szerencsére ezen kívül más baja nem esett.

Elképesztő, hogy ilyen dolgok megtörténnek, és érthetetlen, hogy az embereket mi vezeti rá ilyen bűncselekmények elkövetésére.
[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások