GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN

GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN
loading...

Gyerekkel együtt loptak el egy autót Pápán.


Elképesztő történet.
Mostanában egyre több az autólopás az országban. Most egy férfi úgy lopta el egy család autóját, hogy közben a család gyermeke hátul ült.

loading...

A család a lopás után azonnal bejelentést tett a rendőrségnek. Az autót Pápán az Eszterházy utca, és a Vörösmarty utca kereszteződésében lopták el valamivel este 7 óra előtt.

A tolvaj egy trükkös módszert választott a lopásra.

A 23 éves gyanúsított megvárta, hogy odaérjen a család az autójukkal, majd a kereszteződésben éppen az autó előtt elesett.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Amikor kiszálltak, hogy segítsenek neki, a férfi rögtön felpattant, odarohant az autóhoz és beszállt az autóba, majd gyorsan elhajtott vele.

A hátsó ülésen pedig ott ült a család gyermeke is, azonban ez az autó tolvajt nem különösebben zavarta, meg sem próbálta kitenni a gyermeket, vagy inkább kiszállni és elrohanni, ugyanúgy elhajtott az autóval, mintha a gyermek nem lett volna ott, tehát ez már emberrablásnak is minősíthető.

A férfit a rendőrség egy órán belül elfogta, és előállította, valamint kezdeményezték az előzetes letartóztatását is.
A kisgyermek pedig szerencsére sértetlenül megúszta az esetet, és a rendőrség átadta a szüleinek.

Persze kisebb sokkot biztosan szenvedett, de szerencsére ezen kívül más baja nem esett.

Elképesztő, hogy ilyen dolgok megtörténnek, és érthetetlen, hogy az embereket mi vezeti rá ilyen bűncselekmények elkövetésére.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
TÖRÉSTESZTTEL BIZONYÍTJÁK, HOGY MENNYIVEL BIZTONSÁGOSABBAK A MAI AUTÓK A RÉGIEKNÉL - VIDEÓ
TÖRÉSTESZTTEL BIZONYÍTJÁK, HOGY MENNYIVEL BIZTONSÁGOSABBAK A MAI AUTÓK A RÉGIEKNÉL – VIDEÓ

Törésteszttel bizonyítják, hogy mennyivel biztonságosabbak a mai autók a régieknél. A változás jól látható. Érdekes videót tettek közzé, amiben bemutatják,...

ELKÉPESZTŐ VIDEÓ KÉSZÜLT A TISZA FELÉ ZÚDULÓ JEGES ÁRRÓL
ELKÉPESZTŐ VIDEÓ KÉSZÜLT A TISZA FELÉ ZÚDULÓ JEGES ÁRRÓL

Elképesztő videót készítettek a Tisza felé zúduló jeges árról. Érdemes megnézni. Az országban már több helyen van belvízvédelmi készültség. A...

Close