NYÍLTAN LEÍRTA EGY SVÉD RENDŐR, HOGY MIT MŰVELNEK A MIGRÁNSOK AZ ORSZÁGBAN

NYÍLTAN LEÍRTA EGY SVÉD RENDŐR, HOGY MIT MŰVELNEK A MIGRÁNSOK AZ ORSZÁGBAN
loading...

Egy Svéd rendőr őszintén leírta, hogy mit művelnek a migránsok az országukban.


[good_old_share]

Ez valószínűleg az állásába fog kerülni.
loading...

Peter Springare őszintesége valószínűleg az állásába fog kerülni, de úgy érezte, hogy nem bírja már tovább, és muszáj leírnia az igazságot.

Azt az igazságot, amiről a média hallgat, és nem is véletlenül. Nem azért nem beszélnek róla, mert nem akarnak, hanem mert nem lehet.

A férfi azért sokallt be, mert mióta megjelentek náluk a migránsok, azóta sokkal több és sokkal durvább bűncselekmények történtek, ráadásul a nagy részükről nem is beszélnek.

A rendőr Örebro városában szolgál, de valószínűleg már nem sokáig, ugyanis az őszintén megírt levele hatalmas port kavart, és rasszizmus miatt feljelentették.

A férfi írása feltárja azt, hogy jelenleg mi folyik az országban.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezt írja:

 „Elfáradtam már. Amit most írok, nem lesz politikailag korrekt.

Nekünk, állami dolgozóknak tilos ezeket megosztani önökkel, adófizetőkkel. Ezért kirúghatnak engem és megvonhatják a fizetésemet. De nem érdekel, amúgy is nyugdíjba vonulok nemsokára, 47 év munkaviszony után. Innentől kezdve heti rendszerességgel be fogok számolni a rendőrségi nyomozásaimról itt Örebroban. Nem lesz sok összecsengés az állami statisztikákkal, sem pedig a baloldali kriminológusok álláspontjával.

A nyugdíjasaink szenvednek, az oktatás kaotikus, az egészségügy pedig a rendőrséggel együtt romokban hever. Mindenki tudja ennek az okát, csak senki nem meri kimondani. Svédország mindig is abban az illúzióban élt, hogy nyersanyagkészletének segítségével sikerül egy politikailag korrekt utópiát építenie egy vallások által megnyomorított világban.
Lássuk milyen ügyek kerültek hozzám, hétfőtől péntekig: nemi erőszak, nemi erőszak, tettlegesség, nemi erőszak, zsarolás, fenyegetőzés, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy megfenyegetése, drogkereskedelem, illegális drogbirtoklás, emberölési kísérlet, megint nemi erőszak, zsarolás és verekedések.”

Itt aztán felsorolta az elkövetők neveit, amiből kiderült, hogy mindegyikük bevándorló, egyetlen egy kivétellel. Csak egy Svéd állampolgár volt közöttük, aki kábítószerrel élt vissza.

„A gyanúsítottak származási országa: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, ismét Szíria, Szomália, két ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak több mint feléről nem tudni, honnan jött. Nincsenek papírjaik, ezért hazudnak a származásukkal kapcsolatban.”

Természetesen itt csak a saját városáról beszél, tehát elképzelhetjük, hogy máshol milyen lehet a helyzet.

A férfi ellen az őszintén megírt levele miatt feljelentést tettek, és valószínűleg emiatt a levél miatt nagy bajba fog kerülni, hiszen kimondta azt, ami tiltott.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN
GYEREKKEL EGYÜTT LOPTAK EL EGY AUTÓT PÁPÁN

Gyerekkel együtt loptak el egy autót Pápán. [good_old_share] Elképesztő történet. Mostanában egyre több az autólopás az országban. Most egy férfi...

TÖRÉSTESZTTEL BIZONYÍTJÁK, HOGY MENNYIVEL BIZTONSÁGOSABBAK A MAI AUTÓK A RÉGIEKNÉL - VIDEÓ
TÖRÉSTESZTTEL BIZONYÍTJÁK, HOGY MENNYIVEL BIZTONSÁGOSABBAK A MAI AUTÓK A RÉGIEKNÉL – VIDEÓ

Törésteszttel bizonyítják, hogy mennyivel biztonságosabbak a mai autók a régieknél. [good_old_share] A változás jól látható. Érdekes videót tettek közzé, amiben...

Close