EZT A VIDEÓT LÁTNOD KELL! GÖRDESZKÁS EGY FELHŐKARCOLÓ TETEJÉN

Gördeszkás egy felhőkarcoló tetején.


Ezt látnod kell.
Mindannyian láttunk már olyan videókat, amikben elképesztő, és életveszélyes dolgokat csináltak. Természetesen a legtöbben nem utánoznák őket, és sokan el sem tudják képzelni, hogy ezek az emberek hogyan mernek ilyen dolgokat megtenni.

Pedig nemcsak hogy megteszik, hanem mindezt teljes nyugodtsággal csinálják, és még élvezik is, ha például egy hatalmas felhőkarcoló tetejéről lógnak le, egyetlen kézzel kapaszkodva.

Ha csak megcsúszna a kezük, már biztos halál lenne a végeredménye, de őket ez egyáltalán nem érdekli, és bizony az ilyen emberek elképesztő videókat tudnak készíteni ezekről az alkalmakról.

Most egy Orosz fiatal készített egy ilyen videót, amiben egy hongkongi felhőkarcoló tetején, pontosabban annak a szélén deszkázik, és lóg és igazából mindent csinál.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fiatal srác ezután fel is töltötte a videót, amit már rengetegen megnéztek.

A hongkongi rendőrség pedig a hírek szerint vizsgálatot indított. Egyenlőre még azt vizsgálják, hogy magát a felvétel törvénybe ütköző-e.
Ha annak ítélik, akkor nyomozást indíthatnak a férfi ellen, bár ez valószínűleg nem fog bekövetkezni.

Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is.
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás