ISMÉT LEHET PÁLYÁZNI HŰTŐGÉP ÉS MOSÓGÉP CSERÉRE

ISMÉT LEHET PÁLYÁZNI HŰTŐGÉP ÉS MOSÓGÉP CSERÉRE
loading...

Ismét lehet pályázni hűtőgép és mosógép cserére.

[good_old_share]


Már több pályázat is volt, és most ismételten pályázhatunk.

Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára bejelentette, hogy hamarosan ismét lehet pályázni hűtőszekrény, vagy mosógép cseréjére.

loading...
Az alprogram keretösszege 600 millió forint, amit a lakosság arányában osztanak el a régiók között.

Az államtitkár szerint a keret akár bővíthető is, így elképzelhető, hogy végül mégtöbb lesz a keretösszeg.

A pályázatra régiónként eltérő időpontokban lehet majd jelentkezni. A pályázati feltételek pedig várhatóan néhány napon belül megjelennek majd a fejlesztési tárca honlapján.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A programot 2014-ben indították el, és azóta már több mint 120 ezer háztartás korszerűsítését tette lehetővé, nagyjából 23 milliárd forint támogatással.
Ez idő alatt kétszer volt hűtőgépcsere program, amiben több mint 60 ezer család kapott támogatást, és egyszer volt mosógépcsere program is, ahol 25 ezer család kapott támogatást.

A pályázaton a vételár felét, de a háztartási nagygép energiaosztályától függően maximum 25, 40 vagy 45 ezer forintos vissza nem térítendő támogatást lehet nyerni.

A kormány kiemelten támogatja a középületek energiahatékonyságának növelését, ezért 760 milliárd forint értékű energia-racionalizálási programot írtak, írnak ki.

Azt mondták, hogy el kell érni, hogy valamennyi középületben, illetve közlekedésben minél nagyobb mértékben megújuló energiát használjanak.

Az államtitkár az energiatakarékosság és a fenntarthatóság fontosságát hangsúlyozva emlékeztetett, hogy 2018. december 31. után csak olyan középület, illetve 2020. december 31. után csak olyan családi ház és épület kaphat használatba vételi engedélyt, amely közel nullás energiaigényű. [good_old_share]

loading…


Read previous post:
2017-MAGYARORSZÁG.
2017-MAGYARORSZÁG.

2017-MAGYARORSZÁG. [good_old_share] Az ASKA Alapítvány állatmenhely tette közzé az alábbi bejegyzést, és a hozzá tartozó fotókat:   Ma reggel. A...

VIDEÓN MUTATJÁK BE, HOGY HOGYAN VÉGZIK AZ ABORTUSZT
VIDEÓN MUTATJÁK BE, HOGY HOGYAN VÉGZIK AZ ABORTUSZT

Videón mutatják be, hogy hogyan végzik az abortuszt. [good_old_share] Sokkoló videó. Évente rengeteg abortuszt végeznek az egész világban. Sajnos azonban...

Close