2017-MAGYARORSZÁG.

2017-MAGYARORSZÁG.

2017-MAGYARORSZÁG.

[good_old_share]


Az ASKA Alapítvány állatmenhely tette közzé az alábbi bejegyzést, és a hozzá tartozó fotókat:

 

Ma reggel. A végrehajtó úgy döntött, elbódíttatja a kutyákat, és kiteszik az utcára, mert neki útban vannak a kilakoltatásnál. A két kutyát beszállítottuk a telepre. Történik mindez 2017-ben Magyarország, Fejér megye.
Ahogy az lenni szokott, hatalmas „komment-áradat” lepte el az alapítvány oldalát:

Van, aki a végrehajtót védte: Helyes! A végrehajtóra pedig nem kell haragudni, ha úgy lett volna akkor a karhatalom nagyobb bajt is csinálhatott volna. Szomorú, de ez így jogszerű és az állatnak is a legjobb!

Van, aki a kutyákért emelte fel a szavát: Nagyon remélem, hogy megkapja méltó büntetését. Felháborító, hogy egy "ember", aki mások nyomorából húz hasznot ilyet megengedhet magának. Szívesen látnám a lámpaoszlopon lógva ezt a nyomorult férget. A szívem szakad meg ezekért a szerencsétlen állatokért.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Alapítvány-  A törvény engedi, hogy az embert utcára rakják. Az állatvédelmi törvény viszont bünteti az állat elűzését. Mert lehetősége lett volna a végrehajtónak, ha csak egy picinyke jóindulat szorult volna belé, hogy megoldást találjon az állatok számára. Csak nem akart ezzel foglalkozni. Magyarázkodott is rendesen.
Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod!

loading…


[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások