2017-MAGYARORSZÁG.

2017-MAGYARORSZÁG.
loading...

2017-MAGYARORSZÁG.


Az ASKA Alapítvány állatmenhely tette közzé az alábbi bejegyzést, és a hozzá tartozó fotókat:

 

Ma reggel. A végrehajtó úgy döntött, elbódíttatja a kutyákat, és kiteszik az utcára, mert neki útban vannak a kilakoltatásnál. A két kutyát beszállítottuk a telepre. Történik mindez 2017-ben Magyarország, Fejér megye.
Ahogy az lenni szokott, hatalmas „komment-áradat” lepte el az alapítvány oldalát:

Van, aki a végrehajtót védte: Helyes! A végrehajtóra pedig nem kell haragudni, ha úgy lett volna akkor a karhatalom nagyobb bajt is csinálhatott volna. Szomorú, de ez így jogszerű és az állatnak is a legjobb!

loading...

Van, aki a kutyákért emelte fel a szavát: Nagyon remélem, hogy megkapja méltó büntetését. Felháborító, hogy egy "ember", aki mások nyomorából húz hasznot ilyet megengedhet magának. Szívesen látnám a lámpaoszlopon lógva ezt a nyomorult férget. A szívem szakad meg ezekért a szerencsétlen állatokért.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Alapítvány-  A törvény engedi, hogy az embert utcára rakják. Az állatvédelmi törvény viszont bünteti az állat elűzését. Mert lehetősége lett volna a végrehajtónak, ha csak egy picinyke jóindulat szorult volna belé, hogy megoldást találjon az állatok számára. Csak nem akart ezzel foglalkozni. Magyarázkodott is rendesen.
Neked mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod!

loading…


loading…


Read previous post:
VIDEÓN MUTATJÁK BE, HOGY HOGYAN VÉGZIK AZ ABORTUSZT
VIDEÓN MUTATJÁK BE, HOGY HOGYAN VÉGZIK AZ ABORTUSZT

Videón mutatják be, hogy hogyan végzik az abortuszt. Sokkoló videó. Évente rengeteg abortuszt végeznek az egész világban. Sajnos azonban sokan...

NEMSOKÁRA MEGRENDELHETŐ LESZ A TESLA ÚJ TERMÉKE, AMI A HÉTKÖZNAPI CSALÁDOKON IS SEGÍTENI FOG
NEMSOKÁRA MEGRENDELHETŐ LESZ A TESLA ÚJ TERMÉKE, AMI A HÉTKÖZNAPI CSALÁDOKON IS SEGÍTENI FOG

Nemsokára megrendelhető lesz a Tesla új terméke. A hétköznapi családok szánára is elérhető áron lesz a hírek szerint. A Tesla...

Close