FELADTA A FEKETE RUHÁS NŐVÉR

FELADTA A FEKETE RUHÁS NŐVÉR

Feladta a fekete ruhás nővér.

[good_old_share]

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen szinte egyedül harcolt.

Rengeteget küzdött a fekete ruhás nővér, azonban rengeteg idő után úgy döntött, hogy feladja, mert úgy érzi, hogy nem áll mellette senki.

Szép dolog a jó ügyért harcolni, főleg ha az ember egyedül van, és akkor is hosszú időn át küzd egyedül, azonban egy idő után az ember belefárad az egyedüli küzdelembe, és így történt ez a fekete ruhás nővérrel is.

loading...

Egy szombati blogbejegyzésben bejelentette a fekete ruhás nővér, hogy befejezi a küzdelmet, majd később a Népszabadságnak adott interjút, ahol elmondta, hogy miért is hagyta abba a harcot.

“Úgy gondolom, hogy én, csak egy ápolónő vagyok, és nem áll mögöttem olyan erő, mint a pedagógusok mögött”

A fekete ruhás nővér szerint az egészségügyben nincs akkora összefogás, mint a pedagógus szakszervezeteknél. Arra a kérdésre, hogy cserben hagyja-e a kisembereket, azt mondja, nem látja értelmét egy olyan küzdelemnek, ahol egyedül mondja a magáét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ebben pedig teljesen igaza is van, hiszen rengeteg ideik küzdött, szinte teljesen egyedül, és ha nem állnak az ember mellé, akkor egy idő után már úgy érzik, hogy felesleges amit csinálnak. Nem ő hagyta cserben az embereket, hanem az emberek hagyták cserben őt, és ez a szomorú.

Arra kéri az orvosokat és az ápolókat, hogy az  április 15.-i pedagógus tüntetésen húzzanak fekete ruhát, hogy megmutassák, hogy nem működik a rendszer.

Sándor Mária azt mondja, ha az egészségügyi dolgozók legalább úgy összefognának mint a pedagógusok, biztosan sikerülne a céljuk. De ő úgy látja, hogy ez az összefogás egyenlőre lehetetlen, és így nem is fog megoldás születni a problémára.

Az ápolónő az ellenzéket is keményen bírálja, azt mondja, hogy akik képesek lennének változtatni a jelenlegi helyzeten, azok egyszerűen cselekvőképtelenek.

A fekete ruhás nővér arra kér mindenkit, aki eddig szorított és drukkolt neki, hogy menjenek el a pedagógusok tüntetésére, és hogy menjenek fekete pólóban a kórházba, hogy felhívják az ügyre a figyelmet.

Sajnos az alapvető probléma az, hogy mindenki változást szeretne, és mindenki drukkol azoknak, akik a jó ügyért harcolnak, de amikor lépni kellene, és kimenni egy tüntetésre, vagy bármi, akkor rögtön mindenki kivágja magát alóla.

Facebook hozzászólások