REMEK ÖTLET A KÁROS PET PALACKOK HELYETT

REMEK ÖTLET A KÁROS PET PALACKOK HELYETT
loading...

Egy nagyon ötletes poharat készítettek, ami akár le is válthatná a káros PET palackokat. [cn-social-icon]

Csak Magyarországon évente 1,5 milliárd műanyag palack kerül forgalomba, melyből közel 50 tonna nem túl környezetbarát hulladék keletkezik. Természetesen a műanyag palackok nagyon praktikusak, de ugyanakkor károsak is. Ez a pohár azonban megoldást jelenthet erre a problémára.

A Hydaway egy szilikonból készült, könnyű, de strapabíró palack, melyben 6 dl folyadék tárolható, és ha kiürült akkor sem eldobni nem kell (mint a PET-palackokat) hanem egyszerűen összecsukni, és ez a pohár mindössze 3 centit foglal el összecsukott állapotban. Ilyen formában pedig könnyen magunkkal vihetjük, befér egy táska kis zsebébe is, a nadrágzsebbe, de túrázás vagy sétálás közben még övre csatolva sem túl zavaró.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes hírlevelekre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az augusztusban piacra kerülő Hydawayt 20 dollárért adjak, erre jön 5 dollárnyi szállítási költség, a különleges kulacs tehát nagyjából 6700 forintért szerezhető meg.

loading...

[cn-social-icon]

Read previous post:
ILYEN KÖNNYŰ ELRABOLNI EGY GYEREKET!
ILYEN KÖNNYŰ ELRABOLNI EGY GYEREKET!

Ez a videó megmutatja hogy mennyire könnyű elrabolni egy gyereket, még akkor is ha a szülők arra tanítják hogy ne...

MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT.
MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT

MEGTALÁLTÁK PATRIKOT – ÜZENT A CSALÁD – PARTIK SAJNOS ELHUNYT [cn-social-icon] R. Patrikot hosszú időn keresztül szinte a fél ország...

Close